Guest Daryusss Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mai oameni buni habar nu am ce sa fac , netul nu merge deloc , am contract la rds , e sun si de fiecare data imi raspunde un operator , foarte amabil de felul sau , imi spune ca se va remedia problema dar cu atata raman , chiar le-am spus ca merg eu cu masina dupa unul daca nu mai au benzina si de aceea nu ajunge nimeni la mine , . Mai parca as sta la cap[atul lumii zau asha . Parca as sta in Africa si cei care trebuie sa remedieze problema stau in Alaska . de mai mult de 24 de ore am facut sesizarea si pweula nici draqul nu a juans pe la mine , am sunat de n ori si totusi nimeni nimic .Bataie de jos RDS , cel putin RDS Satu Mare , in Bucuresti , Cluj , am auzit ca totusi sunt okay , in schimb in Satu Mare sunt mizerabili , nici nu stiu pe cine sa mai sun !??!!? kulmea da contractul il platesc in fiacre luna integral nu la fel cum imi ofera ei mi-e netul : tot in valuri 3 ore da , 2 nu , ce draq as putea sa fac ?? astept sugestii .
h3ll_boy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 frate ce pot sa zic...romania tara tuturor posibilitatilor . singuru sfat care l-ai putea primi e sa-ti schimbi provideru de net...incearca si u clicknet... sunt destul de buni :beer:
MobiuS Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 daca zici ca au trecut 24 de ore de la sesizare .... mai asteapta vreo 2-3 zile .... o sa ajunga si la tine .... cel putin la baia mare dupa 2-3 zile ajung .... multe sesizari, ce sa-i faci?
RAPTURE- Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 rds are un numar foarte mare de cereri si dupa parerea mea nu prea au concurenta ... > in general sunt obisnuiti sa se faca asteptati, dar cred ca intr-un final iti vor rezolva problema :( sa ai noroc ...
Guest Daryusss Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ai rabdare si se v-a rezolva.cum draq sa am rabdare , adica pe banii mei sa am rabdare ?? hmmmm smf in ele de servicii RDS , cred ca numai in Romania se intampla asha ceva , in alte locuri nu stiu ce sa iti ofere sa te abonezi la ei , insa aici ii doare fix undeva , smf in el de RDS , bine ca in momentul in care platesc abonamentul ei nu au rabdare sa treaca inca vreo 2 ani pana platesc
Lancelot Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 cum draq sa am rabdare , adica pe banii mei sa am rabdare ?? hmmmm smf in ele de servicii RDS , cred ca numai in Romania se intampla asha ceva , in alte locuri nu stiu ce sa iti ofere sa te abonezi la ei , insa aici ii doare fix undeva , smf in el de RDS , bine ca in momentul in care platesc abonamentul ei nu au rabdare sa treaca inca vreo 2 ani pana platescdeja o dai in sentimentalisme.close si suspend 3 zile ptr limbaj