Jump to content
gimy100

PREŢUL ŢIGĂRILOR S-AR PUTEA MAJORA CU 40%

Recommended Posts

Posted

:duh: S-au scrantit la cap :-??

Cum ........cat il face :|

pffffffffff nervi =))

40%.........BIG PROBLEM :hair:

1 pachet pe zi......deci dam faliment :-j

Posted

Ce oameni...o sa ajung sa dau 3 euro pe un pachet de tigari :|

eu dau 7 euro 40 de centi pe tigari .. si cica vor sa le scumpeasca si aici sa ajunga inspre 10 euro .. cred ca ma las daca tot e asa :))

Posted

fumul pe care-l 'inghit' de la alti fumatori, ma face sa cred ca tigarile sunt prea ieftine.

nu se dau inca amenzi daca fumezi in alte locuri decat cele amenajate, macar pretul tigarilor sa creasca.

nu o sa ma incalzeasca cu mult, dar macar sper sa-l usture la buzunar pe ala de-mi arunca fumul in plamani.

Posted

eu ma imbolnavesc cand stau langa fumatori degeaba apropo tigarile au un pret standart dar sunt niste accize care se adauga pot sa faca tigarile si 50 RON adica sa dea domnu

Posted

cam mare procentul de scumpire...

in ritmul acesta, se pare ca fumatul va deveni un oarecare lux :))

un lux nociv ....

Posted

Da...ce mai fac astia reclame la plasturi si tot felul de kkt , metoda romana tine cel mai bine ce bine ca nu sunt fumator , nu as vrea sa scot fum ca o locomotiva cu aburii toata ziua :-j :nanana:

Posted

Sa fie si 20 de euro ca e mai bine poate asa nu o sa fumeze astia care nu au dupa ce bea apa si mai fumeaza pachetu si ziua

Posted

Ce oameni...o sa ajung sa dau 3 euro pe un pachet de tigari :|

in strainatate atat e un pachet de tigari :kar:

acum ca am intrat in ue toate se scumpesc

Guest Bogdan
Posted

vrem mai mult...vrem mai mult!

Posted

Scumpesc tigari maresc impozite si taxe le cresc numarul masinilor in garaje numai salariile nu cresc!!!Ba chiar intra la apa!E penibila tara asta se mai mira de ce milioane de romani emigreaza!!! :moped:

Posted

Cat despre tigari, nam cuvinte fumatori o sa cumpere indiferent de pretz.

word 8-|

referindu-ne la adolescenti disparitia "pachetelor mici" de pe piata sau scumpirea tigarilor a oprit pe careva vreodata sa fumeze ? oh please..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...