Jump to content
IceMan

Doi elevi de clasa a VII-a, filmaţi de un al treilea făcând sex oral

Recommended Posts

Guest justmusic
Posted

tot ce pot sice ii DOAMNE FERI!! innebuneste lumea pe zi ce trece...

Posted

am vazut si eu clipul .... penal rau de tot.

fata o sa ajunga o parasuta ordinara ( mai e si urata cu draci ), iar baietii niste "baieti de cartier" ( a se intelege muritori de foame )

cam praf filmu filmat cu un 3310 :))

3310 cu camera video ? :blink:

Posted

M-am uitat la o poza cu o prietena comuna (te cunoaste de cand te-ai nascut) si imediat a sarit.

Ahahahaha omg =))

lol, e de tot rasul postul asta, GG ReNuX =))

Posted

Lool...Curand o sa aflam ca profesorii si-o trag cu elevi la corigente :crazy: ...in fine nu ma mai mira nimik...la mn in scoala toti varzarii fumeaza,toti se dau smekeri...pakt ca mai nou am spart un geam cu capu unuia :))

oFFtopic:renux...atitudinea ta mi se pare de labagiu :clap:

Guest GuneR-ME
Posted

mey.. lasatzi copii in pace. Faceau si ei rost de materiale didactice pentro orele de anatomie. :rofl1:

Posted

dar stiti ca primul lucru care a fost intrebata fata de catre mama ei a fost "Dar de unde ai avut bani?" iar baiatul de catre mama sa "Ce ai facut cu bani?"....P.S: fata l-a platit pe respectivu` baiat ca sa se filmeze cand fac asta....chiar e adevarat...am vazut la TV :P

Posted

Curand o sa aflam ca profesorii si-o trag cu elevi la corigente

Asta nu e ceva nou ...

Și pentru limbaj, warn up ... ai grijă ce scrii pe-aici ...

Posted

Din punct de vedere fizic,ambii sant okay pentru "secs",aman2 au fost constienti de ceea ce fac,cred ca mai rau a fost pentru al 3-lea care a filmat,sa te uiti.....

De condamnat.....nu e treaba noastra sa o facem.Si nu cred ca numai la noi se intampla,exista o sumedenie de tari slab dezvoltate unde asta se intampla cel mai probabil.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...