Jump to content
ggustyty

Am si eu o intrebare

Recommended Posts

Posted

CAM CAT AR COSTA UN BILET DE TREN CRAIOVA-TULCEA CU TREN ,,RAPID" va rog mult imi trebuie raspuns urgent ca am o problema mare o sa va fiu recunoscator tot restul zilelor daca imi dati informatia asta foarte pretioasa pentru mine :crybaby:

Posted

BA FALLOUT TU ITI BATI JOC DE MINE SUNAI LA 98/124621 X( SI IMI RASPUNSA UNA CICA ,,112 ce urgenta aveti?" SI SUNAI SI LA 0251/411620 SI IMI RASPUNSA UN ROBOT DEALU RDS CA POSTU TELEFONIC E DERANJAT TEMPORAT X( ,ESTI UN MARE NESIMTIT SI POSTEZI DOAR CA SA TE AFLI IN TREABA X(X(X(X,EU CHIAR AM O URGENTA DAR NICI CHIAR ASA SA NECESITE SA SUN LA 112 X(X(

Posted

Craiova - Bucuresti

45 ron rapid

35 ron acc

Bucuresti - Medgidia

35 ron rapid

30 ron acc

Medgidia - Tulcea

25 ron acc

15 ron personal

fa si tu socoteli cum iesi mai ieftin.

Pe timpul iernii este destul de greu de ajuns de la Bucuresti la Tulcea cu trenul, pentru ca nu mai sunt sagetile si trebuie sa astepti legatura la Medgidia. Exista curse de microbuze directe Buc - TL care pleaca chiar din apropierea Garii de Nord, undeva de pe Plevnei (cel putin acum 1 an mai erau). Pretul la microbuz este mai ieftin decat cel al biletelor de tren, atat ca nu ai confort.

Posted

Si pentru elevi si studenti cam cat e reducerea si ce trebuie sa arat ca sunt elev ca sa beneficiez de reducere?

50%. Ca documente CI (BI) + carnet elev (student) vizat la zi. Uneori li se mai scoala sa ceara si adeverinta eliberata de institutia de invatamant din care sa reiasa ca esti elev/student si in ce an.

Posted

Ai primit răspuns de la Thora!.

Cred că era mai ușor să dai un telefon la informații, să întrebi de numărul de la CFR și apoi să suni. Cei de acolo dețin toate informațiile pe care le cauți, acesta e un site de gamming ...

Data viitoare îți recomand să folosești metoda clasică (telefonul) sau chiar să mergi până la CFR și să întrebi ...

CI = carte de identitate

BI = buletin de identitate

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...