Gokuu Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nu stiu daca am postata bine.In fine.Din cate am inteles vBulletin e contra cost dar am auzit k ar exista si o versiune free.Stiri careva un site ceva unde as putea sa-mi fac forum vBulletin k am cautat dar fara niciun rezultat...un host ceva dak aveti.
{Strik3} Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nu exista versiune free din cate stiu eu , ci doar o multime de versiuni crackuite (si implicit ilegale)Mi-am instalat eu vBuletin pe un host.. si in cateva zile miau dat mail oficialii de la vbulletin ca sa sterg forumul.. OR ELSE..Ai grija..:)
ReneGade Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 nu exista vb. free . poate demo . cele free sunt nulled => warez . daca-ti faci forum pe IPB / vb te risti mult . Cel mai bine phpBB v 3 sau SMF :).
Gokuu Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Am forum pe IPB , dar pe versiunea free ....k celelalte sunt contra cost
IceMan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 vBulletin nu este free!Se poate cumpăra de aici: http://www.vbulletin.com/