Jump to content
Animosity

Moral dilema ...

Recommended Posts

Posted

3 indivizi A B si C "tovarasi" nedespartiti. Intamplator A afla ceva despre B care i-ar afecta serios reliatia cu C. C este pe cale sa afle ca B la injunghiat pe la spate stiind acest lucru A ii baga niste "soft bullshit" pe gat lu C pentru a pastra echilibrul si armonia grupului ca mai apoi sa aud de la "outside factors" X Y Z ba ca ar fi procedat corect ... ba ca nu ...

ce parere aveti despre aceasta situatie ? A did a good thing ? a bad thing ?

PS - "tovarasi nedespartiti" = "Imi dau un picior pt cel de langa mine stiind ca de ar fi cazu miar da o mana"

Nu stiu daca mam exprimat chiar "coerent" dar sunt sigur ca ati prins ideea, ma rog exprimativa o parere ...

Posted

la 19 ani nu poti spune direct ceea ce vrei sa intrebi si sa prezinti situatia? asa ce dracu sa te ajut, n-am inteles, oricum, parerea mea e ca tre' sa profiti cat mai mult, nu conteaza prietenia ca e ca viata, te dezvirgineaza de cate ori are ocazia

Posted

la 19 ani nu poti spune direct ceea ce vrei sa intrebi si sa prezinti situatia? asa ce dracu sa te ajut, n-am inteles, oricum, parerea mea e ca tre' sa profiti cat mai mult, nu conteaza prietenia ca e ca viata, de dezvirgineaza de cate ori are ocazia

daca chiar te intereseaza nu e vorba despre o situatie in real life ... citisem ceva and it poped out of my mind O_o ... just curios :P ce parere mai au alti oameni despre treaba asta ..

vrei sati fac o poveste in care A B si C sunt inlocuiti de Scufita Rosie ... Zana Maselutza si Bau Bau ?

Posted

lol :) mane tovarasi astea nedespartiti despre care vb tu indiferent ca esti tu cu un vecin sau pr, nu e normal sa iti dea un sut pt alt pr ;)

oricum in ziua de azi se practica mult acest lucru asa k tovarasi nedespartiti & shit nu mai exista ;)

Posted

eu te intreb altceva :

Cati prieteni foarte buni ai ? Eu nu am.Nu intelege gresit ... prieteni buni am ...destui chiar.

Situatia de mai sus este tragi-comica-cretina : deci din cate am inteles eu ...

A,B,C = prieteni

B >> sapa pe C

A >> afla

C >> este pe cale sa afle

A >> in spiritul turmei baga abracadabra lui C pentru a mentine "echilibrul"

ok..

ce parerea am despre aceasta situatie ?

Penibil.

ps : daca mai era si : B afla ca A stie si ca C este pe cale sa afle ,atunci puteai sa vinzi drepturile de autor unei companii de filme.

Posted

eh...in ziua de azi nu mai intalnesti tu asa ceva...e greu sa gasesti "prieteni nedespartiti" se cearta lumea si cu fratele lui de sange pt niste amarati de bani sau mai stiu eu ce....acu toata lumea e pe interes...

si referitor la ce ai scris u acolo... din ce spui u eu inteleg o chestie...A inceraca sa pastreze rel intre ei .. uite de ex dk A nu ar fi intervenit B si C s`ar fi certat si apoi el nu ar fi stiut cu care sa ramana prieten..deci a intervenit tot pt INTERESUL lui...asa ei au ramas la fel "happy three friends" :)

Posted

Sfatul meu care til dau este urmatorul ,sa nu ai incredere in nimeni decat in propriul buzunar si vei afla poate intr-o zi de ce ,aceea zi poate se va ivi ceva mult mai presus decat orice. :-??

Cat despre A,B si C mai mult penibil. :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...