Guest azzidoqsc Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Am un MasterCard la ING si as dori sa stiu daca as putea sa cumpar produse (electronice) de pe site-uri din UK dar care sa fie trimise tot in UK, deoarece este mai ieftin si am familia acolo. Conversia din lei in lire sterline se face automat ?Va multumesc!
Animosity Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Am un MasterCard la ING si as dori sa stiu daca as putea sa cumpar produse (electronice) de pe site-uri din UK dar care sa fie trimise tot in UK, deoarece este mai ieftin si am familia acolo. Conversia din lei in lire sterline se face automat ?Va multumesc!presupun din moment ce ai cardu cu pricina ca este si o reprezentanta ING la tine in orash ... dc nu tragi matalutza o fuga pana akolo ... tre sa fie vreo duduie la costum & fusta mini p'acolo dornica sa te ajute ^_^ poti cere informatii la niste numere de telefon afisate aici
Bobo Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pai .. ING este recunoscuta peste tot in lume ... nu o sa ai probleme , eu jucam la pariuri cu card de la ING si nu am avut nicio problema
4 Real Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cel mai bine ar fi sa te uiti cu atentie pe site-ul de pe care vrei sa cumperi ceva. Trebuie sa fie vreo lista cu metodele de plata acceptate. Daca tot nu te lamuresti, trimiti un mail la serviciul lor de relatii cu clientii si intrebi.
erty Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 eu am mastercard de la bancpost, conversia se face automatAcuma rmaane sa itnri pe site la ING si vezi daca cu cardul tau se poate plati online sau ba...