erty Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Buna caut greasestrip si nu gasesc nicari... Daca stie cineva unde pot gasi in Oradea asa ceva, help pls Ecolab - Greasestrip (degresant cu performante ridicate)
Animosity Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dintrun mic mic research pe care il facusi cu man best friend Google ... am ajuns la concluzia ca in tara nu se gaseste ... doar in afara tarii .. cel mai aproape fiind ... cred, cred la moldoveni vezi aci
erty Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Cica au sediul in Iasi dar se pare ca si in Bihor exista o firma care comercializeaza produse ecolab.
Animosity Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cica au sediul in Iasi dar se pare ca si in Bihor exista o firma care comercializeaza produse ecolab.ow my bad ... uhm sa inteleg ca aceasta firma nu are site ? ^_^ de nu am gasit ?
Beethoven Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Produsele se vand de catre firma Ecolab Romania. Are sediu la Iasi, Bucuresti, Cluj etc. Suna la 0722515336, (e numar de Bucuresti, raspunde in mod curent Roxana Boca dar cred ca e in concediu), 0729992726 (numere de Iasi, raspunde (cred :P) Marius Ciolacu ) si vei primi detalii referitoare la disponibilitatea produsului, termen de livrare, pret etc. precum si la cel mai apropiat depozit. Poti rezolva si prin curier.
erty Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 uite ce mail am primit ;Buna seara! Sunt din partea sc Conti Profesional srl,distribuitor al produselor ECOLAB pe judetul Bihor. Nr meu de tel este Va rog sa ma sunati sau sa-mi da-ti nr de tel pe email sa putem lua legatura.Atasat gasiti si fisa tehnica a produsului Greasestrip Plus. Cu stima OPREA HOREAMultumesc ptr ajutor...