Jump to content
luci13bg

"Tata il punea pe vecin sa ma violeze si se uita la noi!"

Recommended Posts

Posted

http://imageshack.us

O fetita de 11 ani, din comuna ieseana Movileni, a fost fortata de tatal vitreg sa intretina relatii sexuale cu un adolescent de 16 ani din comuna, chiar sub privirile sale. Politia a aflat de acest caz chiar de la mama fetei, in varsta de 32 de ani, care s-a dus sa reclame ca Gheorghe Adumitroaie, de 33 de ani, care ii este concubin si cu care mai are un copil, i-a violat fata din prima casatorie. Pe masura ce ancheta a inaintat, oamenii legii au ajuns la concluzia ca situatia e chiar mai grava. "Se pare ca, in afara de tatal vitreg, in aceasta poveste mai este implicat si un adolescent. Din primele date reiese ca tatal a fost pe post de instigator, in sensul ca el ar fi mangaiat-o pe fetita in zonele intime, iar adolescentul ar fi intretinut relatii sexuale normale cu aceasta. Oricum, noi efectuam cercetari pentru a stabili daca aceste piste se verifica", a declarat inspectorul Madalin Taranu, de la IJP Iasi. Din declaratiile fetitei se pare ca tatal vitreg a mai agresat-o si in trecut, inca de la varsta de noua ani, si ar fi intretinut cu ea raporturi sexuale anale, iar ea nu i-a spus mamei de frica. Tot fata le-ar fi spus anchetatorilor: "Tata il punea pe vecin sa ma violeze si se uita la noi!". Pe de alta parte, desi a fost cea care a anuntat politia, mama fetei incearca acum sa dea vina pe tanarul de 16 ani care venea des pe la ei sub pretextul ca se uita la televizor. Pana in prezent, anchetatorii nu au retinut pe nimeni in acest caz, dar el a ajuns la Parchet.

Sursa : CANCAN

Posted

Eu unul nu cred asa ceva... mi se pare cam deplasat tot ceea ce este scris acolo.

La cati dereglati sunt pe lumea asta , orice e posibil :|

Posted

Din primele date reiese ca tatal a fost pe post de instigator, in sensul ca el ar fi mangaiat-o pe fetita in zonele intime, iar adolescentul ar fi intretinut relatii sexuale normale cu aceasta.

ce drac de om pervers :> crek avea o placere sa-si vada fata f****a sub privirile sale :3some:

Posted

De ce puneti stiri dinastea de 2 bani? sunt destule prostii la stirile de la ora 17 pe Pro Tv daca va pasioneaza...ma rog...

Posted

hahahha ce tare =)))

Asta e Romania in care traim , avem ministrii idioti , presedinte care ne face de ras , te mai miri ce fac oamenii normali? neah .

Astora le-as face un singur lucru ,si mi se pare prea usoara pedeapsa cu inchisoarea sau pe viata , nu frate sa fie chinuiti cum a chinuit-o si pe aia mica. Sa simta pe pielea lui ce a facut .

JUR daca ar fii alta tara cu acelasi relief ca al nostru dar alti oameni m-as muta instantaneu :(

Ador tara asta pt istorie si geografie . Pe restu oamenilor incapabili i-as spanzura:)) (Hitler style , rasa pura =)) )

Posted

Eu unul nu cred asa ceva... mi se pare cam deplasat tot ceea ce este scris acolo.

neah , e adevarat ! se intampla zi de zi. La tara totu' e posibil. Stiu satu Movileni e micut , acolo am inteles ca primaru bate satenii sa-i munceasca la pamanturile lui !

Posted

mda oare ala s-a dus vreodata la ceva psihiatru...fata aia e marcata pe viata....cum draq sa faci asa ceva cu copilul tau ... trebuie sa fi , nici nu am cuvinte ... super nasol

Posted

De ce puneti stiri dinastea de 2 bani? sunt destule prostii la stirile de la ora 17 pe Pro Tv daca va pasioneaza...ma rog...

Bogdane eu am postat aceasta stire deoarece am ramas surprins de ce se mai intampla inca in Romania... :|

OFFTOPIC:Goodbye all...am ajuns la warn 90%...parasesc forumul... :crybaby: ...bafta in continuare

Posted

Bogdane eu am postat aceasta stire deoarece am ramas surprins de ce se mai intampla inca in Romania... :|

OFFTOPIC:Goodbye all...am ajuns la warn 90%...parasesc forumul... :crybaby: ...bafta in continuare

1 esti melodramatic.

2 Stirea asta dintr-un ziar de toata jena..nu prea avea ce sa caute intr-un forum in care majoritatea userilor sunt minori. zic si eu

Posted

si daca iti faci alt user ce are? :|

cat despre stire...nu ma mai scarbeste nimic deci nu prea ma impresioneaza un viol de genul asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...