Jump to content
luci13bg

Miron Cozma incearca sa bage carbuni si in politica româneasca...

Recommended Posts

Posted

De abia eliberat din inchisoare, fostul "Luceafar al huilei" - Miron Cozma in buletin, vrea sa lumineze si scena politica, dupa ce-si va face un partid. Cozma si-a facut cunoscuta intentia concomitent cu demararea actiunilor de protest menite sa-i elibereze pe alti trei lideri sindicali - Constantin Cretan, Dorin Lois si Vasile Lupu. Spre nemultumirea - exprimata in clar - a lui Cozma, doar vreo suta de ortaci au raspuns, ieri, la chemarea conducatorului suprem de altadata: "Mi-e rusine cu voi. Nu va recunosc, voi nu sinteti minerii pe care i-am cunoscut eu. Un miner adevarat nu-si lasa colegii in surpare timp de zece ani. Voi nu ati facut nimic, iar eu am stat in inchisoare zece ani si alti trei colegi de-ai vostri se afla in situatii delicate in penitenciarele din România". Cu toata dezamagirea incercata, Miron Cozma are nevoie in continuare de mineri, din moment ce tot el a precizat ca ia in calcul transformarea "Ligii Muncitorilor", care ii si poarta numele, in partidul mult visat. In plus, tot de mineri are nevoie si pentru organizarea "amplelor miscari sindicale" cu ajutorul carora spera sa-si elibereze ortacii condamnati pentru mineriade - pe nedrept, dupa cum sustine Cozma, din moment ce "Ion Iliescu nu este anchetat in niciun dosar".

Sursa: 7plus

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...