Caleb Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Cred ca sint destul de multi oameni in Romania care au incercat versiunea TRIAL de la Corel Graphic Suite 12! Spre deosebite de versiunea 11...a aparut un element nou....ACTIVAREA softului dupa 30 zile! Este cineva care sa fi "rezolvat" aceasta problema? :twisted: PS: exceptie fac cei care au bani :shock:
alex Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 deci tu ce vrei crack & stuff?? daca da iti zic ca linkmania nu e locul lor :>
akaionut Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 nu vrea crack & stuff, poate vrea bani sa il cumpere....ce te bagi ? :> p.s. mai bine incearca Adobe Photoshop
cristiano Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 exact : try adobe photoshop ... corel e jucarie in comparatie cu ps ... incearca si nu vei re- greta . apropo , la ce iti trebuie ?
KIZ Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 corel nu este in nici un caz o jucarie pe langa photoshop. incearca sa faci grafica vectoriala in photoshop si apoi uita-te la cineva care stie sa lucreze in corel sa vezi cati pumni in cap iti dai pentru timpul pe care l-ai pierdut :> ambele programe isi au avantajele si dezavantajele lor. sunt din pacate prea scumpe (chiar si pentru o firma) pentru a putea fi folosite impreuna, in functie de task-ul ce trebuie facut.
akaionut Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 KIZ, raspunsul tau e bun, daca te gandesti la prelucrare vectoriala. desi in cazul asta eu as prefera Adoe Illustrator sau Macromedia Freehand. Dar Photoshopul face prelucrare bitmap, iar "omologul" lui ar fi Corel Photo Paint. Vorba vine omolog. Mai bun decat photopaintul e chiar si Paint Shop Pro (care e chiar avantajos daca ne gandim cat costa). Poate e vorba si de preferinte personale si de "pete", dar am ceva experienta, nu vb din auzite. E drept, mai mult cu Adobe, ca la Corel am renuntat de mult.
gEB Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 cel mai bine lucrezi cu programul cu care te-ai invaztat. si acum piatza in general merge oricum pe Corel pt vector si Photoshop pentru foto. asta-i clar.
Guest toZth Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 adobe illustrator e standardul in grafica vectorilala. corel draw s-a inpus in romania asa de mult din doua motive: 1. clipart la pachet cu programul. de fapt corel draw ar avea nevoie de doua butoane: copy + paste. ilustratiile din clipart sunt senzational de hidoase. 2. in romania sunt multi lenesi.
Guest lup_alb Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 fiecare program are avantajele si dezavantajele sale. corelul (ca si quark xpress) s-a impus pentru optimizarile la printare si tiparire in tipografii. policromie, chestii... sunt foarte multe elemente care se regasesc atat in softurile de la adobe cat si in cele facute de corel, dar si unele destul de diferite. treaba e sa stii sa te folosesti de ele impreuna, chiar daca uneori pare destul de incomod. te obisnuiesti repede, iar rezultatele sunt... mai mult decat satifacatoare. dtp-istii stiu de ce :>