Guest golgo2008 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ^:^)^ cand intru pe fereastra YM scriu id si dau sign si imi iese automat imi da not responding.. am instalt windowsu` dinnou , am instalat toate versiunile de mess tot nu merge .... intr`un timp imi intra pe mess si imi zicea "Yahoo Messenger quit unexpectedly,so your plug-in`s have not been reopened. Double - click eack plug-in`s title bar to reopen it " .... ms ^:^)^ ^:^)^
BomB777 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Mie imi facea figura asta aseara... Am reinstalat mess-ul si facea la fel... Azi dimineata insa totul mergea normal ;) Adica problema a trecut de la sine ;)Daca nu merge trimite un mail la Yahoo! sau daca vrei iti dau un site pe PM de unde te poti loga fara sa ai mess-ul in calc... :).Bafta, sper sa se rezolve ;)
Guest golgo2008 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 poi asa intru si eu pe meebo da e naspa aqoloo .... mai bine zi si mie qm trimit un mail la yahoo
ShadyMonto Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ai incercat si cu id-uri diferite? Un prieten nu a mai putut intra pe mess mai bine de cateva luni ... iar tot timul asta ceilalti din lista il vedeau tot timpul on.Poate ti s-a blocat si tie :dontknow:
notorious_dgh Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Daca nu e din cauza antivirusului ... si nici din cauza versiunii de Yahoo Msngr ... www.meebo.comIncearca insa cu antivirusul dezactivat ! sau mai ai o alternativa ... Mail Yahoo Beta ... are si "messenger" :tiphat: