Jump to content
HellMaster

Femeia electrică” se aprinde la propriu când face sex

Recommended Posts

Posted

Luminile de pe stradă pâlpâie la trecerea ei, televizorul schimbă singur canalele dacă se plimbă prin cameră iar ceasurile electronice o iau razna... Toate acestea se datorează britanicei Debbie Wolf. ?Mi se întâmplă când sunt obosită sau dacă mă gândesc intens la ceva, dar nu şi dacă sunt nervoasă”, mărturiseşte femeia în vârstă de 38 de ani. În plus, aceste fenomene se petrec atunci când este excitată. Chiar în timp ce face dragoste.

Dar nu numai sexul îi produce interferenţa cu aparatele electrice. Când rula cu motocicleta pe străzi, ea a remarcat de multe ori că luminile începeau să fileze. Dar lucrează la un spital şi pretinde că niciodată nu a avut probleme la locul de muncă. Ca şi cum capacităţile ei paranormale ar rămâne la uşa Royal Sussex County Hospital.

Spusele lui Debbie sunt confirmate de mama ei. Ba chiar, aceasta a observat prima. Pentru ?femeia electrică”, toate fenomenele ciudate păreau absolut normale. Şi ea nu este singura în această situaţie. Săptămânal, doi noi ?sliders” se adresează profesorului Richard Wiseman, care studiază fenomenele paranormale la Universitatea din Hertfordshire. El şi alţi cercetători consideră că poate fi vorba despre capacităţi care există în fiecare dintre noi, dar la oameni precum Debbie sunt mult amplificate.

Însă, cum fenomenele nu au fost demonstrate ştiinţific, ele nu există, oficial, pentru savanţi. Sunt încă simple întâmplări. Iar scepticismul lor este normal: dacă Debbie şi ceilalţi ?oameni electrici” vor dovedi că spun adevărul, fizica ar trebui rescrisă...

Sursa

Va dati seama ca ea nu prea se poate juca la calculator sau orice electric ca s-ar putea sa se arada.

Posted

nu prea imi vine sa cred. e mai mult decat paranormal. femeia aia e o centrala eletrica. poate alimenta un oras.

nu produce curent electric, e doar pe post de telecomanda. #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...