elusion Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 " :despair: :despair: :despair: :despair: help help!! " << cam asa as reactiona xD ce ai face daca ti-as da bani asa fiindca esti dp LM .. xD lame queztion xD
elusion Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 " :despair: :despair: :despair: :despair: help help!! " << cam asa as reactiona xD ce ai face daca ti-as da bani asa fiindca esti dp LM .. xD lame queztion xDdamn opera ^_^
IoNutzZ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nimic special...m`as bucura....nu e cine stie ce [ ms oricum :beer:..iti dau contul ? :P -joke] Ce ai face dak te`ar trimite Romania la razboi?
Nuclear Cannibal Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nu m-as duce si . adica eu nu lupt in razboiul nimanui decat in al meu ...ce ai face daca sotia ta ar muri intr-un tragic accident rutier si ar mai fi si insarcinata ...
IoNutzZ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Te`as bate pe tine ca ai zis [ joke ] Ce ai face dak ar veni becali si te`ar lua la Steaua ! :> ..copil de mingii
elusion Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pentru un salar decent de 10mii de euro in sus .. probabil da ... mai putin nu cred pentru un om de rangu lui .. totusi si eu am nevoie de bani ... da pentru o secatura ca el ... nu mc :P
IoNutzZ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pentru un salar decent de 10mii de euro in sus .. probabil da ... mai putin nu cred pentru un om de rangu lui .. totusi si eu am nevoie de bani ... da pentru o secatura ca el ... nu mc :P U forget the question - :error: Ce ai face daca te`as musca de ureche ca Tyson ) ?