Kev1n4 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 As dori sa-mi fac un forum sa fie administrat de mine ... si as vrea un program simplu care ofera si templates phpBB ... stie cine-va un asemenea program ... ??
ReneGade Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Daca doresti sa fie legal use IPB 1.3phpBB 2 sau 3SMFCum vrei template-uri de phpBB , search on google 'download phpbb 3' si vei gasii . Plus ca pe acel site vei mai gasi multe addonuri ptr el . Bafta
Diabolik_01 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cel mai bine l-a inceput alegi un forum cu gazduire gratuita.Poti incerca Forum Gratuit.ro sau My forum.ro
Stef Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Diabolik_01 have the answer sau incearca freeforums eu cel putin am forum pe myforum dar nu te sfatuiesc sa te duci la ei de ex mie mi-a copiat un forum tot ce aveam pe al meu l-am denuntat la ei si cica nu ii intereseaza me => :tiphat: <= myforum
Kev1n4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 EU NU VREAU SAMI FAC CONT PE UN SITE UNDE OFERA GAZDUIRE GRATUITA FORUM ... CA AJEA IMI FACEAM SI EU CONT , NU MAI POSTAM AICI :D
TKK Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 EU NU VREAU SAMI FAC CONT PE UN SITE UNDE OFERA GAZDUIRE GRATUITA FORUM ... CA AJEA IMI FACEAM SI EU CONT , NU MAI POSTAM AICI :Datunci ia in calcul varianta lui ReneGade
Kev1n4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ziceti-mi si mie un program cu care modific php dar usor ... eu folosesc Web Page Maker;)) :* :-?
Kev1n4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Am o problema am pus php pe un FTP la cei de la xhost si acum nu merge sal instalez am completat tot din poza de mai jos nu stiu dc nu merge ...? http://img146.imageshack.us/my.php?image=4321431431kh5.jpg Si mai am o problema , dacă nu sunteţi sigur, verificaţi înainte. În general, ar trebui să creaţi un System DSN care punctează spre locaţia unde ai o copie dezarhivată a fişierului ms_access_primer.mdb (fişierul ms_access_primer.zip poate fi găsit în db/schemas/). Numele pe care îl atribuţi DNS-ului va fi folosit în timpul instalării. Nu continuaţi până când acest pas nu este finalizat! EU NU AM GASIT NICI UN FISIER MS_ACCESS_PRIMER.MDB !!!
Flake Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cred ca ar trebui sa postezi la IT Mania..baietii de acolo se pricep
Sensini Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 legat de poza:acolo la 'Configuratia bazei de date: ' : Numele bazei de date: pe xhost ar trebui sa fie ceva de genu numesite_xhost_ro01user baza date : numesite_xhost_01parola: parola data de ei cu cifre/LiTeRe case sensitiveTOATE aceste date le gasesti mai mult ca sigur in panoul de administrare.daca ai citi ca lumea instructiunile de instalare ale forumului si ai respecta intocmai toti pasii, fii sigur ca n-o sa-ti dea erori
Kev1n4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Zicetimi si mie un site ca lx.ro sau xhost FTP UNDE SA upload si eu phpbb ... Ca pe lx.ro nu merge imi da eroare Hosting available only for romanian users! = ADICA NU SUNT DIN ROMANIA DE UNDE EU SUNT DAR AM IP DINAMIC
Kev1n4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Am ajuns si la ultima parte unde imi da o eroare la smf UITATIVA PE POZAhttp://img221.imageshack.us/my.php?image=13221431431ff8.pngAM COMPLETAT TOT BINE DAR NU STIU LA CE SERVER ZICE ??
IceMan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cel mai simplu este să-ți faci cont pe invisionfree.com ... mai ales dacă ești începător și nu prea ai cunoștiințe în domeniu.Mai poți încerca byethost.comSucces!
Kev1n4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Numi trebuie cont pe alt forum eu vreau sami rezolv problema !
Lancelot Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tu macar citesti ce ti se spune?...nu e vb pe alt forum..e vb sa iti faci cont undeva de unde poti sa iti construiesti ur own forum...Closed ..ca nu te prea obosesti cu cititul