Stalk3r Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 bravo lui .. , eu iar totusi nu inteleg ce dracu e cu impozitu asta ?!?! ... ce face statu pt mine sa ii dau lui impozit .. HUAAAA!!!
VassMan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 felicitari castigatorului si sa ii stapaneasca sanatos... poate cine stie face si el cateva lucruri bune :)
crancenul Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 felicitari bucuresteanului, probabil daca nu se castiga premiul iar incepea un capitol ca LOTO ar face anumite lucruri k sa nu castige nimeri... nustiu cine e norocosul dar cred ca a bagat ceva bani in bilete.. .dar ce conteaza si-a scos de miliarde de ori mai mult.
m4x Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 "bucuresteanul" nu e chiar din Bucuresti ci s-a stabilit acolo ;) ....om de afaceri, banul tot la bani trage (cum se zice :D) , felicitari a fost norocul lui ...btw a promis ca o parte din bani ii doneaza, o sa vedem si asta
eleodor Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 doamne...cand o sa am si eu un astfel de noroc?
[DezZza] Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 doamne...cand o sa am si eu un astfel de noroc?poate o sa aiCa de obicei castigatorul ramane anonim,astfel oamenii se intreaba mai mult dak nu Loteria Romana e o inselatorie..
m4x Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daca te mai uitai la stiri aflai ca nu toti castigatorii au ramas anonimi...btw a declarat ca mai asteapta sa se linisteasca presa sa'l mai "vaneze" ca sa-i afle numele...apoi o sa iasa la lumina :P
TwentyTwo Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nnorocos bucuresteanu :) dar orcum cred ca sta baiatu numa in casa