KBK Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mai aproape de noi este asteroidul 2007 TU24 care la data de 29 ianuarie 2008 (maine) o sa treaca pe langa urechea noastra...Unii zic ca nu sunt probleme altii spun ca da.Problema e ca a fost descoperit in octombrie iar numarul de observatii este prea mic pentru a trasa o orbita 100% sigura. :-j Don`t worry..there`s no sugar!...or is it?
TaZ-ManIaku Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 pana in 2036 cine stie ce se mai aude ca ne loveste ..
Sabotor78 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cine a zis v-a disparea complet am vrut sa arat ca asteroidul nu e chiar atat de inofensiv cum zic unii ...Citeste prima fraza din primul post...
gaboi Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 in cazu asta ` pun berea la rece .Sa nu cada anainte sa`mi ajunga pupuci d p eastbay . :blink:
Mysterio Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sa nu cada anainte sa`mi ajunga pupuci d p eastbay . :blink: "pupuci" iti vin pana cade asteroidul pe Terra.. mai aveti de mancat pana va fii distrusa planeta noastra
HipnotykBoy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 adevaru e ca anu acesta un asteroid v-a ocoli terra dar nu exista nicio sansa ca acesta sa atinga pamantul :D
Sabotor78 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 adevaru e ca anu acesta un asteroid v-a ocoli terra dar nu exista nicio sansa ca acesta sa atinga pamantul :D.... va ocoli ....
gaboi Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Oare avem tehnologia sa distrugem un Asteroid care se apropie de pamant ?
BurNN Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ne-a suflat in ceafah...da cred ca avem tehnologia necesara ...just push teh button.
ChoWdeR Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Prostii ... Terra va mai exista pe putin 500 de ani.prea optimist :) e vrajeala ;), nu ne va lovi un asteroid/vom muri dintr-o boala. ci ne vom sinucide noi toti! pt ca cat poluam noi natura.... o sa disparem inainte sa fiu eu bunic ( poate :) )
DivinE Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Stati linistiti, ne-a ocolit, o sa ne mai intalnim cu el peste vreo 30 ani, dar pana atunci ii dau HS cu deagle-ul
never Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :-?140 de m e cam prea putin Au mai fost povesti dinastea "ba ne loveste ceva boala" "ba vine ceva asteroid" . Mai tin minte in 1999 vorbea la tv un preot care zicea ca in 2000 va venii Apocalipsa . + faza cu data mi se pare putin penibila (13 aprilie 2036), sa fi ajuns tehnologia la un asa nivel ?Eu zic ca ne loveste prostia, inaintea asteroidului!
cfv1000 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hmmm.. va faceti probleme de ce se va intampla peste ani?? v-ati intrebat ce se intampla azi? v-ati intrebat ce sa intamplat ieri? asta puteti afla simplu si totuis cu certitudine. Nu mai faceti preziceri din astea. Singurul lucru sigur este ca se va sfarsi odata totul. Cand?? Puneti mana pe putina fizica. Vedeti asemanarea dintre un atom (nucleu si electroni) si sistemul solar (soarele si planetele). Verificati asemanarile si verificati ce s eintampla cu atomii. Vom sfarsi mai degraba ca atomii decat in urma unui meteorit si asta din cauza ca : omul a fost intotdeauna inventiv, si marile puteri militare ale lumii si-ar face treaba sa-si salveze banii, dar alte cauze posibile ale disparitiei noastre nu pot fi inlaturate. Dapoi nah.. ce sa faci? trebuie unu' sa fie mai credul ca restu :P
crancenul Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Asteroidul a ocolit Terra Avea marimea a trei terenuri de fotbal si ar fi provocat distrugeri catastrofale. Norocul nostru a fost ca a trecut la o distanta de 500 de mii de kilometri de Pamant.Asteroidul de care vorbim nu a putut fi observat fara aparatura speciala. Dar, la ora 10 si 33 de minute, ora la care a fost cel mai aproape de Terra, cu siguranta ca multi au rasuflat usurati. Nu s-a intamplat nimic, poate doar unii dintre noi au fost ceva mai nervosi sau mai tensionati.Sursa
c1ocan Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Asteroidul a ocolit Terra Avea marimea a trei terenuri de fotbal si ar fi provocat distrugeri catastrofale. Norocul nostru a fost ca a trecut la o distanta de 500 de mii de kilometri de Pamant.Asteroidul de care vorbim nu a putut fi observat fara aparatura speciala. Dar, la ora 10 si 33 de minute, ora la care a fost cel mai aproape de Terra, cu siguranta ca multi au rasuflat usurati. Nu s-a intamplat nimic, poate doar unii dintre noi au fost ceva mai nervosi sau mai tensionati.SursaLucky us :D
TKK Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hmm... sper ca nu se va intampla o catastrofa in anul 2036 dupa cum au zis la stiri
RayzaH Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 poti sa sti. noi tot murim, dar nu mai murim. ba ca vine apocalipsa, ba asteroidul, ba inundatiile, dar nu mai murim suntem prea norocosi.
Avzar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Acu pot sa dorm linistit..... Iar ne-am luat tzeapa
VassMan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 e clar suntem pe duca... nici noi nu stim cat mai traim .. sunt curios anu` asta ce o sa mai zica.. invie dinozaurii??
TwentyTwo Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 va zic eu peste 1 sapt o sa ne loveasca nush datimi si voi ideei totusi deja ii penibil dc nu murim o data? ca deja in 2000 a zis ca murim aia a fost o tzeapa a zis ca murim in 2007 inca o tzeapa deja a 3-a oara vreau sa murim adica in 2012 stire mai recenta ^_^