Jump to content
crancenul

Terra ar putea fi lovita de un asteroid

Recommended Posts

Posted

Mai aproape de noi este asteroidul 2007 TU24 care la data de 29 ianuarie 2008 (maine) o sa treaca pe langa urechea noastra...Unii zic ca nu sunt probleme altii spun ca da.Problema e ca a fost descoperit in octombrie iar numarul de observatii este prea mic pentru a trasa o orbita 100% sigura.

:-j Don`t worry..there`s no sugar!...or is it?

Posted

Sa nu cada anainte sa`mi ajunga pupuci d p eastbay . :blink:

"pupuci" iti vin pana cade asteroidul pe Terra.. mai aveti de mancat pana va fii distrusa planeta noastra

Posted

Prostii ... Terra va mai exista pe putin 500 de ani.

prea optimist :)

e vrajeala ;), nu ne va lovi un asteroid/vom muri dintr-o boala. ci ne vom sinucide noi toti! pt ca cat poluam noi natura.... o sa disparem inainte sa fiu eu bunic ( poate :) )

Posted

:-?

140 de m e cam prea putin

Au mai fost povesti dinastea "ba ne loveste ceva boala" "ba vine ceva asteroid" . Mai tin minte in 1999 vorbea la tv un preot care zicea ca in 2000 va venii Apocalipsa .

+ faza cu data mi se pare putin penibila (13 aprilie 2036), sa fi ajuns tehnologia la un asa nivel ?

Eu zic ca ne loveste prostia, inaintea asteroidului!

Posted

hmmm.. va faceti probleme de ce se va intampla peste ani?? v-ati intrebat ce se intampla azi? v-ati intrebat ce sa intamplat ieri? asta puteti afla simplu si totuis cu certitudine. Nu mai faceti preziceri din astea. Singurul lucru sigur este ca se va sfarsi odata totul. Cand?? Puneti mana pe putina fizica. Vedeti asemanarea dintre un atom (nucleu si electroni) si sistemul solar (soarele si planetele). Verificati asemanarile si verificati ce s eintampla cu atomii. Vom sfarsi mai degraba ca atomii decat in urma unui meteorit si asta din cauza ca : omul a fost intotdeauna inventiv, si marile puteri militare ale lumii si-ar face treaba sa-si salveze banii, dar alte cauze posibile ale disparitiei noastre nu pot fi inlaturate. Dapoi nah.. ce sa faci? trebuie unu' sa fie mai credul ca restu :P

Posted

Asteroidul a ocolit Terra

Avea marimea a trei terenuri de fotbal si ar fi provocat distrugeri catastrofale. Norocul nostru a fost ca a trecut la o distanta de 500 de mii de kilometri de Pamant.

Asteroidul de care vorbim nu a putut fi observat fara aparatura speciala. Dar, la ora 10 si 33 de minute, ora la care a fost cel mai aproape de Terra, cu siguranta ca multi au rasuflat usurati. Nu s-a intamplat nimic, poate doar unii dintre noi au fost ceva mai nervosi sau mai tensionati.

Sursa

Posted

Asteroidul a ocolit Terra

Avea marimea a trei terenuri de fotbal si ar fi provocat distrugeri catastrofale. Norocul nostru a fost ca a trecut la o distanta de 500 de mii de kilometri de Pamant.

Asteroidul de care vorbim nu a putut fi observat fara aparatura speciala. Dar, la ora 10 si 33 de minute, ora la care a fost cel mai aproape de Terra, cu siguranta ca multi au rasuflat usurati. Nu s-a intamplat nimic, poate doar unii dintre noi au fost ceva mai nervosi sau mai tensionati.

Sursa

Lucky us :D

Posted

poti sa sti. noi tot murim, dar nu mai murim. :)) ba ca vine apocalipsa, ba asteroidul, ba inundatiile, dar nu mai murim :)) suntem prea norocosi.

Guest <Raziel>
Posted

stati linistiti o sa mai apara ceva :))

Posted

va zic eu peste 1 sapt o sa ne loveasca nush datimi si voi ideei :|

totusi deja ii penibil dc nu murim o data? :|

ca deja in 2000 a zis ca murim aia a fost o tzeapa

a zis ca murim in 2007 inca o tzeapa

deja a 3-a oara vreau sa murim :)) adica in 2012 stire mai recenta ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...