Deadman007 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 daca s-ar face numai organe.....nu fiinte umane intregi.....atunci ar fi ceva foarte folositor.....in zilele astea multa lume moare din cauza lipsei de donori....
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bun cloneaza doar organe , oricum trebuie sa ai ba si originalul ca sa poata sa cloneze ...iar mai incolo nu o sa se multumeasca doar cu organe ... eu nu sunt de acord cu asa ceva ... nu accept 2 de eu ....ai 1 viata , te nasti, traiesti ,mori ...finish :dooh:
Deian69 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 tu confuzi clonarea reala cu clonarea din filmele cu arnold. oamenii de stiinta incearca din rasputeri sa poata clona oamenii pt organe (rinichi, plamani, inima etc) pt a trata oameni bolnavi, nu pt a inlocui oamenii cu clonele cum dai tu de inteles. cum poti sa zici de clonare ca e o prostie :blink:Iti recomand sa te uiti la filmul The Island sau ceva de genul numai stiu exact cum se numea.De atunci am ramas cu o impresie proasta despre clonarea umana.
crancenul Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 nah e bine sa ai un caracter dupa ce o sa mori sa semene cu tine si sa aiba vreo 18 ani :P