Mayhem_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Doi tineri din Marea Britanie, despărţiţi la naştere, s-au căsătorit fără să ştie că sunt rude.Doi gemeni din Marea Britanie, despărţiţi la naştere, au aflat după căsătorie că sunt fraţi, aceasta fiind anulată de Înalta Curte după ce judecătorii au decis că nu era validă, relatează Sky News.Detaliile privind identitatea celor doi fraţi şi modul în care au ajuns să se îndrăgostească şi să se căsătorească sunt ţinute secrete. Imediat după naştere, gemenii au fost adoptaţi de familii diferite. Nici unul dintre ei nu a ştiut că are un frate geamăn şi nici că sunt rude de sânge până după căsătorie.Experţii sunt de părere că acest caz reintroduce în discuţie problema drepturilor copiilor de a şti cine le sunt părinţi biologici. Profesorul Lord Alton, care a aflat despre caz de la unul dintre judecătorii care s-au ocupat de audieri, consideră că riscurile fertilizării in vitro sunt enorme, apreciind că un copil conceput în acest mod poate avea până la 10 fraţi, născuţi şi ei tot în urma fertilizării in vitro.Schimbările, în prezent dezbătute în Camera Lorzilor, ar uşura accesul la fertilizarea in vitro pentru femeile singure şi cuplurile de acelaşi sex. Experţii consideră că astfel se diminuează şi mai mult legătura dintre copii şi părinţii lor naturali. “Dreptul copiilor de a şti cine le sunt părinţii naturali este un drept al omului”, insistă Lord Alton.Nu e primul caz de acest gen“Vor mai exista astfel de cazuri, dacă nu le este permis copiilor accesul la adevăr. Nevoile acestor copii trebuie să fie pe primul loc”, a continuat profesorul. Nu este pentru prima dată când fraţi şi surori biologici, separaţi de mici, încearcă o atracţie unul faţă de celălalt fără să ştie că sunt fiii aceloraşi părinţi, afirmă Pam Hodgkins, directorul asociaţiei Adults Affected by Adoption.“Avem o foarte puternică aversiune conştientă faţă de incest, dar atunci când două persoane nu ştiu că sunt rude pot fi atrase în mod natural de asemănarea reciprocă. Şi nu există o asemănare mai mare decât aceea între fraţi??. Sursa: www.click.ro
LeX LuTHoR Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nu e ceva iesit din comun ... vorba aia, sh1t happens
Fane Spoitoru Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 io nu cred k e adevarata stirea asta si daca e inseamna k aia pe acolo sunt prea prosti ;)
xIcarus Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sunt de aceeasi parere. Mi se pare o posibilitate iesita din comun de mica.
Domino628 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 prea tare asa era si filmu ala "spune-mi ca nu-i asa",cand tipu ala care lucra la adapostul de animale o cunoaste pe aia blonda cu negru ala fara picioare care era pilot de avion
spriTewus Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :rofl1:...mie chiar nu-mi vine a crede ca sa intamplat asa ceva .
HipnotykBoy Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 e adevarata stirea...mai e o poveste veche in care se spune ca un printz a omorat un barbat ca sa se casatoreasca cu sotia lui...iar mai tarziu a aflat ca barbatul acela era tatal sau,nevasta lui era defapt mama lui,iar copiii femeii erau fratii lui :)
Zym3r Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 e adevarata stirea...mai e o poveste veche in care se spune ca un printz a omorat un barbat ca sa se casatoreasca cu sotia lui...iar mai tarziu a aflat ca barbatul acela era tatal sau,nevasta lui era defapt mama lui,iar copiii femeii erau fratii lui :)deja o dam in starcraft
BAD_DMX Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hmmm....Nici nu vreau sa imi imaginez ce impact a avut asupra lor vestea ca sunt frati.
increatu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 asta parka ar fi rupta din filmele ku prosti....nush c sa zik...yo cred ka e adevarata faza....kum zicea cineva....shit happens:-|
Flake Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 na..e nasol dar ar fi mai bine sa faca haz de necaz..si sa uite in loc sa fie deprimati si sa se gandeasca intens la ce au facut. asta e nu a fost vina lor.
HipnotykBoy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 deja o dam in starcraftstiu ca pare ciudat..dar pana la urma cred ca e doar o legenda...dar la scoala numai stiu exact ce prof dar asa mi`a zis :dontknow:
Ghiba Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 e adevarata stirea...mai e o poveste veche in care se spune ca un printz a omorat un barbat ca sa se casatoreasca cu sotia lui...iar mai tarziu a aflat ca barbatul acela era tatal sau,nevasta lui era defapt mama lui,iar copiii femeii erau fratii lui :) deja o dam in starcraft )))))))))00
trojan_bv Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 vai de capu lor si astia...nu doar la noi se intampla prostii din astea :dooh:
galklyfe Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ma intreb cum o sa isi petreaca restul vietii fiecare din ei :error:
Ayana Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 deja o dam in starcraft sau Mitul lui Oedip? nu cititi deloc? cat despre cei doi frati gemeni... raul a fost deja facut. cred ca le vor trebui multe sedinte de terapie sa se impace cu ideea.
Stef Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 deja gemeni sunt marcati pe viata vorba lui @Serenity le trebuie multe sedinte de terapie dar ceea ce li sa intamplat este esit din comun
iNsuu Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 deja gemeni sunt marcati pe viata vorba lui @Serenity le trebuie multe sedinte de terapie dar ceea ce li sa intamplat este esit din comunEste o chestie destul de nasoala
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 auzi si frati gemeni cum draq sa nu iti dai seama si sa te casatoresti asa mi se pare o prostie stirea asta ... chiar nu pot crede asa ceva :(