tasedano Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nu cred ca poate spune cineva actioneaza numai intr-un anume fel,prudent sau nu.Cred ca trebuie sa actionezi in functie de imprejurari,uneori e bine sa risti alteori nu.Eu de obicei sint mai prudent si cred ca daca actionezi inteligent ai doar de cistigat.
gexy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 kamikaze...decat sa traiesti in mizerie ...ori traiesti decent ori nu mai traiestiDe acord :tiphat:
DivinE Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 presupun ca o combinatie intre cele 2 variante ar fi cat mai buna :)O combinatie intre cele 2 variante...@off: andy s-o saluti pe sora'ta
frankie Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 sunt adeptul stilului kamikaze...cu capu` inainte spargi ce'apuci...imi place sa risc...
_alexa_ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pe principiile: Ce-i in mana nu-i minciuna :lol: si Mutul biip pamantul, e extrem de confortabila cutia mea
Avzar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cred ca prima varianta, dar cateodata si a doua :P. Deci ceva intre cele doua :P
the_first Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Un stil moderat, combinat intre cele 2. Nici sa risti sa pierzi tot farmecul vietii, stand ca strutul cu capul in pamant, dar nici sa te expui tuturor riscurilor posibile, cand unele pot fi clar diminuate sau chiar evitate.uneori merita sa fi kamikaze alteori nu