Thora! Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Aflat la inaugurarea celui mai mare targ IT din SUA, Bill Gates a facut un anunt surpriza : se va retrage incepand cu iulie 2008 de la conducerea Microsoft, urmand sa se dedice exclusiv actiunilor umanitare. Cu aceeasi ocazie, a facut si o profetie privind dezvoltarea tehnologiei in viitorul deceniu : "Internetul va fi disponibil oriunde in lume. Dispozitivele video High Definition se vor regasi pe toate tipurile de suprafete, inclusiv pe mese sau pereti, iar omenirea va fi invadata de lumi virtuale din ce in ce mai sofisticate." De asemenea, si-a pus problema modului in care i se va schimba viata, dupa retragere : "Va fi prima data, de la varsta de 17 ani, cand nu voi mai lucra full-time la Microsoft. Nu stiu cum va fi ultima zi, va fi ciudat. Ce sa faci în ultima ta zi? Asa ca am rugat cativa prieteni sa ma ajute sa ma pregatesc pentru asta". Inregistrarea video a anuntului (precum si reactii) poate fi urmarita pe Surse: mediafax presaonline.com agora.ro YouTube Link to comment
iLoveCalifornia Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 are destui bani se poate retrage linistit . dar cine se va ocupa de Microsoftpensii de 60 miliarde $ Link to comment
ReMMy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 La cati bani are el se putea retrage de mult.... Link to comment
ReMMy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 La cati bani are el se putea retrage de mult.... Link to comment
Diabolik_01 Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Ma gandesc la cine i v-a lua locu Link to comment
PulsatioN Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 La banii lui se poate retrage oricand. Link to comment
Fane Spoitoru Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 imi place ideea ca dupa ce retrage isi va dedica timpul actiunilor umanitare Link to comment
Fane Spoitoru Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 imi place ideea ca dupa ce retrage isi va dedica timpul actiunilor umanitare Link to comment
sery92 Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 da se putea retrage demult la bani lui da daca te gandesti ca daca nu era el acuma nu aveam aja sisteme acasa nu ma refer numai la sistemu de operare ce si la componente Link to comment
iLoveCalifornia Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 mie sincer imi pare f rau ca se retrage , dar nu mai putea , merita o viata pe iahturi etc etc etc. :P Link to comment
BAD_DMX Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Totusi e bine ca se va dedica actiunilor umanitare Link to comment
tasedano Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 La cati bani are el se putea retrage de mult....Cred ca cel putin in ultimii ani mai mult decit banii au contat pasiunea pt ceea ce facea+dorinta de a ramine nr.1. Link to comment
Clauxzi :X Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Mare pacat ca se retrage,mi-ar fi placuta sa mai ramana sa vad ce mai inventeaza.Am citit undeva ca lui ii vine pe secunda 300$ va da-ti seama ca pe minut ii vine 18000$.Are propiul lui cartier numai cu vile si am mai citit ca daca si-ar scoate toti banii din banca i-ar ajunge sa umple fiecare straduta din lume cu banii lui si tot i-ar mai ramane 50000$. :wub: Link to comment
TKK Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Cred ca a fost cel mai inventiv dintre oameni acestuii secol ! Bafta in contiunare si succes pentru Bill Gates pentru realizarile exceptionale atat pe baza de software cat si pe baza de hardware. Speram ca urmasul lui sa nu strice renumele compainei Microsoft :) Link to comment
spriTewus Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Sa fie sanatos :tiphat: . La banii lui are si de ce sa se retraga :).Oricum mare om Bill Gates asta :). Link to comment
n4pst3r Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Si daca aveam 0.1% din averea lui eram multumit :yum: Link to comment
SeBi Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Nu cred ca se punea problema a ar fi vrut sa faca si mai multi bani...cred ca i-a placut ceea ce a facut si a vrut sa fie cel mai bun....de fapt...este unicul.... Link to comment
Potyike Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 a mai zis pe undeva ca 95% din bani ii va dona peste tot, iar la copilul\copii lui ii va da doar 1% din avere, el ramane cu 4%. Mai sunt si oameni ca el in viata... Link to comment
gaboi Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 a mai zis pe undeva ca 95% din bani ii va dona peste tot, iar la copilul\copii lui ii va da doar 1% din avere, el ramane cu 4%. Mai sunt si oameni ca el in viata...Cui va dona atatia bani ? :blink: Link to comment
gexy Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 a mai zis pe undeva ca 95% din bani ii va dona peste tot, iar la copilul\copii lui ii va da doar 1% din avere, el ramane cu 4%. Mai sunt si oameni ca el in viata... ha #-o :dooh: 95% mor acia pe scaun cati baniiiiiii:|||||| si el doar 4% :crazy: In orice caz ......sa aiba succes in ceea ce va face. Link to comment
Flake Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 retragere..de-abia acuma si-a facut plinu. Are bani pt cel putin 20 de vieti..duse calumea nu..saracie, dar totusi nu m-as gandi la bani..ci la cate lucruri a facut,pot spune ca ne-a condus spre un viitor calumea..Respect Link to comment
Mayhem_ Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 are destui bani se poate retrage linistit . dar cine se va ocupa de Microsoftpensii de 60 miliarde $word Link to comment
g_xulescu Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 pe langa banii lui a mai primit pt fundatia lui inca vreo 40 mld de la Warren Buffet asa ca are ce administra chiar daca a plecat de la Microsoft Link to comment
HipnotykBoy Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 e prea mult sa doneze 95 %...cel mai bine sa doneze 50% restu el si cand nu o sa mai fie sa ii doneze copiilor...oricum poti duce o viata luxoasa si cu 1% din averea lui Link to comment
Mysterio Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 De ce tot va ganditi atata la banii omului .. el NU a muncit pentru bani, a muncit ca i`a placut munca care o facea.. este un om mare ;) Link to comment