knoxuletz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Salutare 22ror, am si eu o intrebare,doua ... sper sa binevoiti sa ma ajutati in cazul in care sunteti informati bine in domeniul ps2 . As vrea sa stiu daca scot anumite jocuri de pe torrent , am nevoie de vreun program special cu care sa le scriu pentru a putea functiona pe aparat? Trebuie sa am ceva setat la play station sa functioneze jocurile .... sau cum sta treaba?! sunt cam habarnist in acest domeniu, il am aparatul doar de vreo 3 zile .... :dontknow: Multumesc anticipat .... bafta :tiphat:
1/2 Man 1/2 Amazing Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jocurile le scrii cu o unitate DVD-RW (cu Nero sau orice soft folosesti tu), iar pt a merge pe PS2 ai nevoie de un cip pe el
iNm Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Trebuie sa gasesti o persoana care se ocupa cu decodari ( cum a zis si Vins mai sus trebuie adaugat un cip ).
knoxuletz Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 AM inteles, deci trebuie sa il scriu cu nero, pe un dvd si .... sa am montat ceva cip ... si cipul asta nu stiti cam la ce pret e? sau unde pot sa gasesc, ca eu nu cunosc pe nimeni in domeniul asta de aceea sunt foarte confuz ...
iNm Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Incearca sa intrebi la service`uri din alea unde se fac reparatii TV , sau pt electrocasnice si pcuri.
ReNuX Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cipul costa in jur de un milion - un milion si ceva si il vei gasi la "baietii" care vand Playstationuri 2... PSP... si tot neamu.
knoxuletz Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Multumesc pentru ajutorul acordat ! voi cauta cat de curand pe cineva care sa vanda asemenea cip`uri .. :> multumesc again ! se poate inchide topicul ;) :beer:
Abiku Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Eu zic ca e mai ieftin de 1 milion totusi .. ps2.. old school :D
DivinE Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Eu am un WII , presupun ca acelasi lucru imi trebuie si mie. Ma insel? :/
iNm Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pai toate consolele sunt facute sa ruleze doar jocurile originale deci se aplica in cazul tuturor :)