Jump to content
Guest CR|S

Directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică susţine că Al-Qaida plănuieşte un atac nuclear cu materiale radioactive din România sau Ucra

Recommended Posts

Posted

Directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică susţine că Al-Qaida plănuieşte un atac nuclear cu materiale radioactive din România sau Ucraina

Directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică - AIEA, Mohammed El Baradei, a exprimat temeri că reţeaua teroristă Al-Qaida pregăteşte un atac nuclear sau radioactiv într-o capitală europeană sau arabă. El s-a arătat îngrijorat în legătură cu traficul de materiale radioactive din România, Ucraina, Kazahstan şi Uzbekistan, pe care Al-Qaida l-ar putea folosi într-o astfel de operaţiune.

Un atac terorist al reţelei Al-Qaida într-o capitală precum Londra sau Cairo ar fi un coşmar mult mai mare decât atentatele de la 11 septembrie 2001, afirmă Mohammed El Baradei într-un interviu acordat cotidianului arab Al-Hayat, preluat de APcom.

Şeful AIEA susţine că dispune de informaţii privind tentative de trafic cu materiale radioactive, adaugând că cele mai multe cazuri de acest fel apar în ţări foste sovietice şi din Europa de Est precum Kazahstan, Uzbekistan, Ucraina şi România.

Sursa: Realitatea TV

Guest Blaidy
Posted

Sigur ... aia habar n-au unde e Romania =))

Posted

Inca se pune botu la asa ceva ?Aia ies in pierdere daca lovesc Romania.

N-a zis nimeni ca loveste "IN" Romania ...

era vorba ca la noi fac pregatirile pentru asta (trafic de materiale & stuff)

Posted

Vad cu stupoare ca multi nu cititi stirile cu atentie(sau nu stiti citi - trist) ... de la noi cumpara materialele radioactive, nu suntem noi tinta.

Nu e nimic ciudat in asta, doar dispunem de unele materiale. De ce nu ar face si baietii smecheri un ban in plus?

Posted

La cate resturi din ce pregastie Ceausescu ptr a face din Romania o tara cu arsenal nuclear sunt prin tara nu e asa de mirare..dar eu cred ca se vor orienta spre tarile din fostul bloc sovietic..haosul e si mai mare acolo

Posted

eu as alege sa bombardeze korea de nord xD la cat de nebuni is aia , cred ca ar sterge toate tarile islamice de pe harta daca s-ar intampla asa ceva

Posted

Vorbe spuse in vant. Fix Romania dintre toate tarile credeti ca vor alege teroristi? :ceuameni:

ba tu judeci cu capu ?

on: daca e adevarat.. e nasol :(

Posted

Ne pare bine ca am putut ajuta :))

Tu gandesti? =))=))=))

Idem =)) Just joke :nanana:

On:This is a Romani-a :crazy: Al-Qaida in Romania nu prea cred ca au ce cauta astia =))

Guest fabricat_in_romania
Posted

ce sa caute astia la noi ma? sarmalute si mititei date de primari ca sa castige voturi cand candideaza? o sa fie romania bombardata de al-qaida cand mi-a creste mie par pe limba :)) peace.aveti grija ca mai mare probabilitate e sa muriti prin inec cand bei apa decat sa mori bombardat de aia

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...