Jump to content
Mr. Markry

NVIDIA GeForce 9800GX2

Recommended Posts

Posted

Mai multe imagini apărute în cele câteva zile care au trecut din 2008 sugerează lansarea în viitorul apropiat a unei noi plăci video de top, GeForce 9800GX2. 9800GX2 va fi construit folosind două PCB-uri şi două GPU bazate pe nucleul G92 pe 65 nm. Cu 1 GB de memorie GDDR3 şi 256 de procesoare de stream.

În mod evident, construcţia plăcii este de tip dual-slot. Conectarea monitoarelor se poate face prin două porturi DVI şi un port HDMI. Data oficială de anunţare a noului model va fi 14 februarie, iar preţul preconizat este de 449$.

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

SURSA

Guest Blaidy
Posted

Daca va aparea pe piata la banii aia se merita, daca va fii ca fostul 7900 e clar :))

Posted

Sa speram ca nu, oricum daca dif de pret intre restul europei si noi va fi mare, e cat se poate de clar ca multi le vor comanda din afara :)

Posted

Cum uni vand procesoare, care in afara costa doar 220$ la pret de 400$.Asa o sa fie si cu placa asta, va trebui sa cauti sa cumperi de la firme mici:))

Posted

Sau o comand direct din afar ce mare branza. Asa fac de obicei daca ma deranjeaza pretu de la noi :)

Am impresia ca nu stii cum fac astia cand aud de Romania...

Oricum pretul din tarisoara noastra scumpa se va duce undeva la 600 de euro, si ar aduce la pret cu mult vestita si destul fumata Radeon 2900 XT (varianta de 1 giga). Oricum raman la ideea ca pentru momentul de fata un HD 3870 e mai mult decat buna si la un pret destul de acceptabil...Asta cel putin pana iti strangi bani de 9800 :>

Posted

Ba am senzatia ca stiu :). Acum cateva zile mi-a venit o tastatura din germania, o Razer Lycosa cumparata chiar de la Razer Europa. In 5 zile am avut-o la usa :).

Posted

Doar 450$? Cam ieftin...

ieftin? cu banii aia iti iei 2 pereki de role super tari xD. Na..ce sa zic astia de la gforce..computer-freaks.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...