Jump to content
Fallout

Noua arenă din Braşov va fi parţial acoperită şi va costa 100 de milioane de euro

Recommended Posts

Posted

Noua arenă din Braşov va fi parţial acoperită şi va costa 100 de milioane de euro

http://imageshack.us

Braşovul va avea un stadion de talie europeană, aşa promite patronul Ioan Neculaie care a prezentat în exclusivitate pentru Realitatea TV planurile noii arene.

Cu o capacitate de 25.000 de locuri noua arenă va fi construită în locul stadionului Municipal şi va fi parţial acoperită. Arena va fi gata la sfârşitul acestui an şi îl va costa pe Neculaie aproximativ 100 de milioane de euro.

"Nu va fi lipsit de interes să se joace şi diverse meciuri internaţionale pe acest stadion. Nu mai ştiu să fie altul de acest nivel în România. Locuitorii Braşovului merită acest stadion şi o să băgăm bani în el, chiar dacă e o gaură suficient de neagră sau gri", a declarat Ioan Nicolae.

FC Braşov domină Seria I a Ligii Secunde şi are 46 de puncte în 17 etape, cu 11 mai mult decât ocupanta locului doi, CS Otopeni.

Sursa: Realitatea.net

Guest Blaidy
Posted

Bugetul romaniei este de 100 de miliarde de euro din cate stiu ... sa ma corecteze cineva daca am gresit.

Posted

Poate il fac intr-un an de zile si dupa 5 meciuri cu Dinamo si Steaua cand or veni hunii de la galeriile alura se darama =)).. vise , vise

Posted

nu ar strica .. , si zicea cineva ca .. , cum de il face la brasov si nu la bucuresti ?? .. , pai sincer decat in bucuresti as prefera sa il faca la mine in sat , bucuresti`u din ce am vazut la ultima vizita .. incepe sa tinda spre o groapa de gunoi. (fara suparare bucurestenilor)

eu zic ca a ales bine locul , ca idee , timisoara si brasov le consider cele mai frumoase orase

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...