Jump to content
Fallout

Logan PickUp, scoasă la vânzare din luna martie

Recommended Posts

Posted

Logan PickUp, scoasă la vânzare din luna martie

http://imageshack.us

Dacia are planuri mari pentru 2008. Producătorul de automobile intenţionează să înceapă în luna martie comercializarea modelului Logan PickUp pe piaţa românească. Tot în prima jumătate a anului Dacia îşi va completa lista de export cu ţările scandinave. În cele din urmă, în a doua parte a anului, Dacia va lansa un nou model, derivat din Renault Sandero, a cărui producţie va fi asigurată de uzina de la Mioveni.

Primul eveniment notabil din calendarul Dacia în 2008 este comercializarea modelului Logan PickUp. Oficialii companiei se aşteaptă ca noul model să reprezinte 10% din vânzările Dacia în 2008 din România.

Logan PickUp va ieşi la vânzare în primele 3 luni ale anului, cel mai probabil în martie. La export va fi scos mai târziu, probabil tot în 2008. Va depinde de succesul modelului în România, a declarat Jacques Daniel, director comercial Dacia-Renault. referitor la preţ, dosarul se află pe biroul meu. M-am uitat la el ieri, însă nu l-am semnat încă. Dar suntem aproape de a stabili preţul de la care se va pleca.

Tot în prima jumătatea a anului, Dacia îşi va face debutul în ţările scandinave. Modelele Logan vor fi comercializate atât prin reprezentanţele Renault cât şi printr-o reţea proprie de dealeri Dacia. Însă cel mai important eveniment pentru producătorul autohton va avea loc în a doua jumătate a anului. Lansarea noului model Dacia Hatchback, derivat din Renault Sandero.

Vom introduce Hatchbackul în 2008 şi va putea fi cumpărat din reprezentanţe în a doua jumătate a anului.

Renault Sandero este un model produs în Brazilia şi destinat pieţelor din America Centrală şi de Sud.

realitatea.net

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...