Jump to content
laura

30 de cataloage furate în noaptea de Revelion

Recommended Posts

Posted

Cel mai superb lucru care i se poate intampla unuia care avea enorm de multe absente ( notele se pot reface ... naughty1.gif )
:right:

Foarte tare :rofl1:

Posted

Pt noi ni se pare ceva amuzant, dar pentru elevii de la liceul ala....o sa aiba 2-3 saptamani de cosmar pana la sfarsitul semestrului....le trebuie note ;)

Posted

Stupida faza.. dar oricum nu e asa nasol cum ziceti voi.Pt ca majoritatea profesoriilor de liceu&generala is stiu bine elevii si stiu fiecare de cam ce nota erau sau ce note or luat in trecut si probabil o sa primeasca niste note cu aproximatie.

Posted

Pt noi ni se pare ceva amuzant, dar pentru elevii de la liceul ala....o sa aiba 2-3 saptamani de cosmar pana la sfarsitul semestrului....le trebuie note ;)

am o prietena acolo la Racovita ( sunt din vaslui ) si luni stii ce au facut au declarat notele( cika o mers pe incedere ) cel putin asa mia zis ( sigur nu minte e de incredere ) iti dai seama ce note sio tras baieti :))

Posted

Asa am inteles si eu....ca s-au mai "marit" un pic notele :-" ...btw am aflat ca cei care aveau peste 20 de absente nu au scapat de ele :D ....alea sunt inregistrare nu stiu unde ...deci bad luck pt ei

Posted

Vaslui: Situaţia şcolară a elevilor rămaşi fără cataloage a fost refăcută

Situaţia şcolară a celor aproximativ 1.000 de elevi vasluieni de la liceul unde au fost furate cataloagele de Revelion a fost refăcută. Reconstituirea a fost făcută cu ajutorul profesorilor, dar şi al elevilor care au spus ce note aveau la fiecare materie. Numai absenţele nu au mai putut fi stabilite cu exactitate, pentru că puţini liceeni au mai recunoscut când şi cât au lipsit de la şcoală.

Cele 32 de cataloage au fost furate de la Liceul "Emil Racoviţă" în noaptea de Anul Nou după ce mai mulţi tineri au forţat intrarea în clădire. Conducerea şcolii susţine că refacerea cataloagelor s-a făcut în urma declaraţiilor pe propria răspundere a elevilor şi a profesorilor şi susţin că aceştia au dat dovadă de bunăcredinţă. Între timp Poliţia din Vaslui continuă ancheta pentru a-i identifica pe autorii furtului.

Sursa: Realitatea.net

Posted

Nici o scoala din romania nu are camere cu Night Vision :D

@stiu si la mine la scoala ca atunci cand se inchid becurile pe hol nu vad aia nimic pe camere si putem sa ne facem d cap :D

=))

ce frumoasa e Romania :wub:

Guest Soulrender
Posted
:)) , de-ar durea prostia
Posted

baietii aia puteau sa mai faca o faza cu cataloagele. mai "complectau" ei nijte note pe acolo(un 10 kimie fizica sau makar kat le trebuie sa ii treaca :D). Oricum au iesit in avantaj aja. Au avut noroc.:D:D

P.S: vroiam si eu aja( am nijte note la istorie destul de urate parka un 5 si un 10 ma trege in jos 5 ala)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...