laura Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 30 de cataloage furate în noaptea de RevelionAproximativ 1.000 de elevi de la un liceu vasluian au rămas cu situaţia şcolară incertă pentru primul semestru, după ce un grup de tineri au sustras în noaptea de Revelion 32 de cataloage, transmite corespondentul NewsIn.Mai mulţi tineri au intrat în incinta Liceului Teoretic "Emil Racoviţă" din Vaslui, după ce au forţat un geam de la parterul instituţiei de învăţământ şi au furat cataloagele. Liceul era prevăzut cu camere de supraveghere, însă, din cauza întunericului, se distinge doar silueta unui singur tânăr.Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui au declarat că se va încerca reconstituirea situaţiei şcolare a elevilor de la cele 32 de clase care au rămas fără cataloage, pe baza carnetelor de note, a lucrărilor sau tezelor.În prezent poliţiştii vasluieni efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, acuzaţi de furt calificat.Sursa: NewsIn
gexy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 In Craiova la liceul meu de ce nu se intampla asa ceva? :rofl1: Ce noroc au uni #-o
Mayhem Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Damn #-o De ce la ei da si la noi nu ( Ont: Tare faza ^_^
never Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Cei care au ramas corigenti sunt invitati la politie pt declaratii!
7even Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Liceul era prevăzut cu camere de supraveghere, însă, din cauza întunericului, se distinge doar silueta unui singur tânăr. Camere de doi lei...mah intreb pentru ce au mai montat astfel de camere, daca pe intuneric nu sunt bune. ps: pan la urma ii gaseste, ca romanul ii fudul....unul din ei o sa se laude cu ceia ce a facut, la cineva. :ceuameni:
Diabolik_01 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Au fost destepti baieti , dar o sa se laude ei Asa fac mereu. :ceuameni:
spriTewus Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Doar in orasul meu se putea intampla asa ceva :rofl1:...cel mai probabil erau niste tarani corigenti si noah ...ce-au zis so faca si ei pe eroii -_-.
h3ll_boy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nu-i de dorit asa ceva... va dati seama, e k si cum nu au nici o nota.... pana o sa se termine semestrul o sa scoata si untul din ei profesorii, k trebe sa aiba din ce sa faca media. n-as vrea sa fiu in pielea lor :D
RAPTURE- Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 copii fara viitor ... cum sa furi ma cataloagele ?!... ps: nu e chiar asa de grav ... situatia se poate rezolva usor ... zic eu
LeX LuTHoR Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 LOL ... asta da stire Oare ce i-a determinat sa fure cataloagele ? Damn, la ce bun ? Cum a spus cineva mai sus, o invete pe rupte pt. refacerea mediilor.
dev Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cei care au ramas corigenti sunt invitati la politie pt declaratii! Cam asa ceva ...
Fane Spoitoru Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Care au notele in carnet o sa se treaca in cataloagele noi da care nu au sunt in niste situatii aiurea rau ;)+ k au scapat de absentze :D
andutzel Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nu-i de dorit asa ceva... va dati seama, e k si cum nu au nici o nota.... pana o sa se termine semestrul o sa scoata si untul din ei profesorii, k trebe sa aiba din ce sa faca media. n-as vrea sa fiu in pielea lor :D nu este adevarat hell boy, acum toti vor avea note bune , ca pana la sfarsitul semestrului va trebui note in catalog, si toti profesorii o sa puna din burta lor .... la vrajeala, si astfel cei corijenti au trecut clasa , si chiulangii ... nu mai sunt B) Cel mai naspa o sa fie pentru cei care aveau note de 10 si 9 ... sar putea sa le mai scada putin ... oricum nu vor mai fi ascultati si dat lucrari ... ca nu elevii sunt de vina ! si ar fi o manipulare. Sincer , ma aflu in ambele situatii , corijent + chiulangiu :) ce nu so fi intamplat la mine nu stiu X( ... dar e o idee buna pentru urmatorul an ... poate voi da eu spargerea la mine ! ) Asta e ..... succes si la anu baietii !
m4x Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Vaslui, orasul tuturor posibilitatilor ...ma mandresc ca stau in Vaslui ) ...nu va mirati ca sunt camere de 2 lei in vaslui, deoarece suntem printre cele mai sarace orase ;) ... prima data profesorul batut acu cataloage furate
[Wanted] Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 in oras la mine so intamplat dc au alesss doar racovita vreau si la mine la rugina:)
h3ll_boy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nu este adevarat hell boy, acum toti vor avea note bune , ca pana la sfarsitul semestrului va trebui note in catalog, si toti profesorii o sa puna din burta lor .... la vrajeala, si astfel cei corijenti au trecut clasa , si chiulangii ... nu mai sunt B) Cel mai naspa o sa fie pentru cei care aveau note de 10 si 9 ... sar putea sa le mai scada putin ... oricum nu vor mai fi ascultati si dat lucrari ... ca nu elevii sunt de vina ! si ar fi o manipulare.o fi cum zici u...dar tine cont k note din burta pot fi si cele de 5-7.asa am patit io....am lipsit vreo 2 luni (probleme medicale adik mi-am rupt picioru in vreo 2 locuri:D)... si cu toate k aveam cam 9 pe la toate materiile... m-am trezit si cu 5 la multe din ele... deci... imi sustin ideea....o sa fie vai de ei
iNm Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cel mai superb lucru care i se poate intampla unuia care avea enorm de multe absente ( notele se pot reface ... :> )