spriTewus Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Maine e Revelionul si se merge cu uratul...:) si as dori sa merg impreuna cu colegii pe la profesori dar nu gasim nici o uratura mai frumoasa...ceva legat de scoala despre profesori alea alea...va dati seama si singuri la ce ma refer :). Pe google nu gasesc nimic interesant asa ca apelez la ajutorul vostru . Daca stie vreo cineva o uratura de acest gen ..il rog sa o scrie aici sau sa-mi dea pm cu ea ..va rog frumos ^ ^ ^...Multumesc :tiphat: SARBATORI Fericite :D !
spriTewus Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Nagasaky' date='Dec 30 2007, 13:56' post='2461433']Vrei sa spui urare... tot acolo iesi..nu cred ca era nevoie sa postezi daca nu ai cu ce sa ma ajuti .
M0rtix Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 parerea mea e sa o compui tu ca nu e asa greueu asa am facut in cls a 8-a si a mers. :)
LoLiPoP Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cine pune patru-n tezaSa ajunga cu proteza.Cine pune absente si lasaCorigenti in mare masa,Dumnezeu sa-i dea pedeapsa.Nimic bine sa nu-i mearga,Tot din cap sa i se stearga,Sa aiba salariu micFericire nici un pic.Elevii sa nu-l asculte,Sa chiuleasca si sa cante,Sa-l dea afara din liceu,Fara somaj sau drept de leu.Inapoi sa nu-l mai chemeSa vedem...mai face scheme
iNm Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cine pune patru-n teza Sa ajunga cu proteza. Cine pune absente si lasa Corigenti in mare masa, Dumnezeu sa-i dea pedeapsa. Nimic bine sa nu-i mearga, Tot din cap sa i se stearga, Sa aiba salariu mic Fericire nici un pic. Elevii sa nu-l asculte, Sa chiuleasca si sa cante, Sa-l dea afara din liceu, Fara somaj sau drept de leu. Inapoi sa nu-l mai cheme Sa vedem...mai face scheme ahahahahaha ft ft tare ce n-as da sa vad fatza unui profesor cand i se canta asa ceva
Guest Logofăt Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 In seara de Vasile Sfantu', Mi-a furat caciula vantu' :( Si mi-a dus-o la fereastra Chiar aici la dumneavoastra Si-am venit dupa caciula Sa va spun o uratura: Aho! Aho! Si buna seara, :D Dati-mi foc s-aprind tigara Si-un rachiu sa ma-ncalzesc Ca-s racit si cam tusesc. Mosulica, mos batran, Dute-n beci si adu vin, Vin de ala ce Cotnari De care ne-ai dat si acum un an. R: Manati mai! Hai! Gospodari si gospodine Si voi, tinere copile, Dati-va langa perdele Si-ascultati vorbele mele Dati-va de dupa usa Si-ascultati pe mos Tapusa. De va spune vreo minciuna Datii una peste gura Cu carnati si cu friptura :> :yum: Si-un pahar de bautura. R: Manati mai! Hai! Frunza verde de mohor M-a pus dracu' sa ma-nsor Intr-un sat, intr-o comuna, Sa-mi iau o nevasta buna; Vai de buna ce era, Urlau cainii dupa ea. Am avut vreo doi purcei Au murit de frica ei; Am avut vreo cinci gaini, Au fugit pe la vecini. Si-am batut-o intr-o seara Ce urla ca trenu-n gara Si am dus-o la parinti :tiphat: Fara par si fara dinti :crazy: R: Manati mai! Hai! Chiar acum în asta seara Am facut o socoteala. Chiar din casa dumneavoastra Am sa iau vreo trei parale :-? Si rachiu de tescovina Sa-mi sterg gâtul de rugina! Busuioc verde pe masa Ramâi, gazda, sanatoasa! Vrem sa va dorim acum Un An Nou frumos si bun Un An Nou mai norocos Mai bun ca cei care-au fost R: Opriti plugul, mai flacai, Si sunati din zurgalai, Sa rasune-n munti si vai! Hai!
spriTewus Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 sunt super faine...astea cred ca o sa le zic eu singur..colegii sigur nu or sa vrea :rofl1:...Multumesc :)..mai ast :)