Ducky Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nu tre sa rezervam nimic merem in narghila si fac io ordine,loc pa colo :> :cool2: :beer: io fac loc...voi faceti o bere :> :beer: :dance:
fractal Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 si eu care credeam ca sunt singurul care joaca mu din baia mare...
Ducky Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 da ! musLi pen.s@kura pen.beethoven pen.von pen.dany :dance: noi cu cs-ul posibil sa nu stam mult :> musLi :wub: pe mine mai uitat!!! :angry1: :> :D
alcholic Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ceva domnisoare ...sa stiu ma imbrac in rosu sau nu ;)
MobiuS Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dorinel u ce nume ai avut pe old ?:DDorin3l ... lol si eu care credeam ca sunt singurul care joaca mu din baia mare...credeai stramb
ScreaM91 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 pe mine mai uitat!!! :angry1: :> :D era vorba cei care nu au fost scrisi pe lista , tu erai scris but :D Deci Narghila?
uzzylicious_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nam bani de narghila=))) io numa la vulturu , telaviv, bar bia de vreti=))) acolo vin si io :< Io nush dc is scris pe lista ca nam aprobat ca vin )
Ducky Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nam bani de narghila=))) io numa la vulturu , telaviv, bar bia de vreti=))) acolo vin si io :< Io nush dc is scris pe lista ca nam aprobat ca vin ) nu i asa scump in narghila!! ....noi nu ne respectam cu orice crasma :P :> :beer: :cool2:
ScreaM91 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 noi astia cu cs-ul , mergem direct in Narghila si va asteptam acolo deoarece pensionarii vin direct cu masinile la restaurant sau ce o fi . O sa ocupam cat mai multe locuri
Rat2000 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hmmm.....daca tu zici atunci gather pentru toata lumea nu doar pt mu-isti good...atunci poate vin si eu
uzzylicious_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Si totusi poate vin ) Miam gasit sponsori ^^ musli si rcn fanii mei:(
Ducky Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 daca vi se pare scump in Narghila putem merge in tailanda(peniunea union )!da hotarativa repede ca mai acem cateva ore !!! :D :> :beer:
sNooZe Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 geo and bolek prezentiBoleK e in spania,idiotu,poate voi veni eu ;) sa vad daca nu am ceva de facut :)
-=rZv=- Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 te asteptam snooze :P incearca sa nu ai nimik de facut :Dpoi...ducky noi am zis ca ne hotaram pe platou la buc la ora 19:00 unde ne intalnim toti ... ca o sa fim cam multi si nusth unde am putea merge
Fury Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...mp;hl=Baia+Mare :D astept sa vad , daca mai vin ceva oameni de la cs ( scream , blade , uzzy , globalu' mehico :D , saku , von , beeth etc ) o sa vin mai mult ca sigur si eu , sa nu fiu singur printre jucatorii de mu :D si tu esti din BM .....oricum si tu ai un bk micutz :tiphat: sal sunt ducky(norbi) de pe buc 3 (si altele) daca vreti distractie si bautura :P:D haideti in Narghila :P:D :cool2: ratza si tu mergi @mitza, razvane ,dak ii conving pe ai mei sa imi dea masina vin si eu :> .Deci nu sunt 100%
Burne Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 oki guys la 19 la narghila ? am sa vin sa va strang manutele in graba la 20:00 am o alta susta putin mai jos de narghila :D . Ne vedem maine
Ducky Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ' date='Jan 5 2008, 00:47' post='2473434']si tu esti din BM .....oricum si tu ai un bk micutz ratza si tu mergi @mitza, razvane ,dak ii conving pe ai mei sa imi dea masina vin si eu :> .Deci nu sunt 100% ios invitatu special :P :>
sNooZe Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Se pare ca nu voi putea veni,am nunta :-j,trebuie sa particip ca de nu ma mananca,mg-x-ul,va fi acolo geo[bK] o zis ca va bea in locul meu ,chiar imi pare rau. p.s Sa faceti poze neaparat