Jump to content
-=rZv=-

Gather Baia Mare pe data de 05.01.2008

Recommended Posts

Posted

ne-am gandit sa organizam un gather in Baia Mare cu jucatorii de mu in sambata din data de 05.01.2008

am deschis topicul de pe akuma ca sa ne intelegem unde sa mergem si sa vedem cati vin...deci va rog postati cu pareri ..... eu zic sa ne intalnim pe platou in centru nou pe banca rotunda din mijloc la ora 19:00 si de akolo sa hotaram unde mergem

astept pareri daca va convine data si ora....

ps: aduceti si aparate sa facem poze :>

Posted

Ca fapt divers e de rahat cand la un gather se impun restrictii de gen ( only Mu sau cs ) , parerea mea e ca e frumos ca la un gather sa cunosti cat mai multa lume din viata ta virtuala indiferent de ce face ( astfel nu stii de unde rasare un nou prieten ).Srry ca m-am bagat in topicul vostru dar poate va dati seama ca e total aiurea :)

Posted

mai gatherul e pt toata lumea care joaca pe link ... (din aproprierea bm ) dar dak vin si din alte parti si alte jocuri chiar nu ne suparam ne face placere :)

Posted

Bafta cu gatheru :( se pare ca voi sunteti cei mai activi useri ai linkmaniei ^_^ ... Majoritatea sunteti din Baia-Mare si din cate am vazut sunteti cei mai treaba :D

Poate ca peste cateva luni ... 1 an si ceva om face si noi un gather la Craiova :wub: cu toti buti :D

Sa faceti pozeee :tiphat:

Guest OhRilLy?x_X
Posted

moamaa d knd nu am mai dat p forum #-o .. mi`a zis Serenity de gather .. ahh nush nici eu dak pot ajunge .. mai vedem p parcurs :tiphat:

Posted

se anunta ceva lume...akuma se vedem cati o sa fie si prezenti :P

pacat ca unii nu pot veni :(

oricum mai asteptam :P

hai sa vedem linkmaniacii din BM

pacat ca nu poti veni serenity :(

Posted

moamaa d knd nu am mai dat p forum #-o .. mi`a zis Serenity de gather .. ahh nush nici eu dak pot ajunge .. mai vedem p parcurs :tiphat:

hai grasule , ca ai la mine niste datorii :-?

p.s La multi ani

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...