Jump to content
4 Real

Sugestii pentru Revelion

Recommended Posts

Posted

Ok, situatia se prezinta astfel: petrecerea la care credeam ca voi merge de Revelion s-a anulat. In momentul de fata, dat fiind ca am refuzat celelalte invitatii (si nu sunt genul de om care se razgandeste subit), caut un club in care intrarea sa nu se plateasca in noaptea dintre ani (deoarece dispun pentru Revul asta cam de 50 RON). Preferabil, ceva pentru rockeri si/sau Hip Hop-eri. Daca are cineva vreo idee, ii raman dator.

Si, daca se mai afla cineva in aceeasi situatie si vrea sa mi se alature, este rugat sa-mi spuna, ca sa stabilim detaliile. Daca are si vreo sugestie, o ascult/citesc bucuros.

Posted

Probabil că ar fi fost de folos să precizezi și orașul din care ești... oricum, cam greu ceea ce.. ceri. Cel mai simplu în situația asta e să mergi în centrul orașului pe-acolo în mulțime și sărbătorești cu ceilalți ...

Posted

Ok, situatia se prezinta astfel: petrecerea la care credeam ca voi merge de Revelion s-a anulat. In momentul de fata, dat fiind ca am refuzat celelalte invitatii (si nu sunt genul de om care se razgandeste subit), caut un club in care intrarea sa nu se plateasca in noaptea dintre ani (deoarece dispun pentru Revul asta cam de 50 RON). Preferabil, ceva pentru rockeri si/sau Hip Hop-eri. Daca are cineva vreo idee, ii raman dator.

Si, daca se mai afla cineva in aceeasi situatie si vrea sa mi se alature, este rugat sa-mi spuna, ca sa stabilim detaliile. Daca are si vreo sugestie, o ascult/citesc bucuros.

situatie similara cu a ta, cheful la care trebuia sa merg a picat asa ca ..... noaptea dintre ani o petrec pe partia de ski pe la 2 merg acasa ma imbrac in ceva comod si stau ca pensionaru in pat cu iubita

kick ass new years eve #-o

PS e ultima oara cand astept sau ma bazez pe cineva ( in privinta chefului de revelion )

Posted

si la mine e cam agatata de un fir de par :(

si daca pica mai pica inca 31 de persoane cu mine...

mai bine gasesti rapid o petrecere ceva si te bagi si tu :) intreba in stanga si'n dreapta cine unde isi face revelu

Posted

e ultima oara cand astept sau ma bazez pe cineva ( in privinta chefului de revelion )

Word up!

Uitasem: sunt din Bucuresti. Petrecerile din centru ar putea fi o idee buna... cred.

Posted

poi vb cu mai multi prieteni...inchiriati ceva...o terasa k e mai frumos vedeti si artificii :P si petreceti cu prietenii

daca nu....intalnitiva toti(de la parinti,surori,rude....si cei mai apropiati prieteni ) undeva si petreceti in familie ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...