Jump to content
the_great_master

Ati Fost Cu Colindu ?

Recommended Posts

Posted

Nu am fost , nici nu merg si nici nu primesc pe nimeni.Merg in orash sa beau ca un porc si sa uit ca is molestat de mesaje cu urari si colindatori ( deja nu mai suport ).

Posted (edited)

Nu am fost , nici nu merg si nici nu primesc pe nimeni.Merg in orash sa beau ca un porc si sa uit ca is molestat de mesaje cu urari si colindatori ( deja nu mai suport ).

Unde ti-e spiritul Craciunului Money ? =))

p.s. nu am mai fost de ceva timp...o sa ma duc doar la d-na diriginta si atat :D ..eventual cativa profesori (merita pt urmatorul an scolar :D)

Edited by m4x
Posted

Unde ti-e spiritul Craciunului Money ? =))

p.s. nu am mai fost de ceva timp...o sa ma duc doar la d-na diriginta si atat :D ..eventual cativa profesori (merita pt urmatorul an scolar :D)

cand primesti peste 100 de urari in cateva ore iti moare :| in fine noroc ca exista tequilla ;;)

Posted

nu ma duc mie lene si ii si frig afara :P :P

P.S:Sarbatori Fericite

Posted

lol nu am fost si nici nu o sa ma duc :D o sa ma duc pe post de popa eu si cu inca 2 prieteni :D k aia e cel mai marfa sa ii faci pe oameni sa deschida usa =)) tin minte k acu cativa ani am fost cu niste pr mult mai mari k mn si cand au inceput sa cante ei 2 au deschis toti usa =))

@oameni nu aveau nici o treaba cu biserica da stiau cateva versuri =))

Posted

Hmm nu mai am varsta rabdarea..etc. Imi place sa ascult colinde si sa intru un pic in the mood. Dar daca prind tigani la usa ii atac cu spray paralizant.

Hohoho si voua

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...