Jump to content
Stef

AREA 51

Recommended Posts

pacat ca nimeni n-a spus nimic ONTOPIC...

AREA51 se afla in NEVADA, la nush cati km de las vegas(parca). Locul este bine pazit, nu s-a intamplat doar odata ca "turisti" beti din las vegas sa fie trimisi inapoi de soldatii americani care apara 24 din 24 locul lor secret, multi au spus c-au vazut obiecte zburatoare (da, ozn-uri) cum se ridicau deasupra la area51 (dar multi au crezut ca abereaza ca erau beti etc). S-au aruncat si foarte multe "probe", s-a facut si un film cu un extraterestru pe o masa, lovit la un picior parca... ala era fake, regizorul a recunoscut. Din cate stiu mai e area 52 or smth, eu cred ca in unul dintre locurile astea sunt ascunse secrete importante, nu doar secrete, ci lucruri despre noi, despre lume, multe antidoturi... sa zic in special antidotul pt H.I.V despre care s-a spus ca niciodata n-o sa fie scos de acolo, motivul fiind unul destul de simplu.. cu astfel de boli oamenii mor, fara boli suprafata pamantului si oxigenul n-are face fata la toti.

In principiu mai toti stiu de area51, americanii nu au negat ca ar fi asa ceva in NEVADA, dar acum cativa ani a aparut un "martor", mai bine zis un fost angajat care a dat un interviu si parca a aparut live si a spus ceva de genul "daca o sa dispar, stiti unde sa ma gasiti", a povestit el despre o explozie a unui OZN la care lucrau, nu mai stiu sigur daca era vorba de explozie sau de faptul ca extraterestrii au vrut sa scape, dar oricum... cei de la AREA51 au declarat ca nu a lucrat niciodata acel om acolo.

poate astea-s povesti si nu e nimic adevarat, dar n-are nimeni voie acolo, sunt garduri imense, radare cate vrei cu o raza pana la intrarea in las vegas... so daca va duceti in las vegas nu va riscati pielea sa intrati in desert :P

Link to comment
Share on other sites

Imagine IPB ce spuneti de asta e luata cu google earth di area 51 am cautat area 51 si mi-a aparut daca va uitati ce este acolo

dude ce e cu poza asta ? cred ca ai pozat popota de la area 51

ai aici poza intreaga

http://imageshack.us

Stai linistti ca nu e de pe google earth.

Aria 51 are un "Scut" de protectie contra spionajului prin satelit.

Un satelit Chinez (parca) a reusit prin 2000 sa treaca de acel "scut" si aceaia este poza facuta.

uita-te la poza de mai sus si vezi ca e luata de pe google earth

scut de protectie ? :crazy:

daca vor sa tina ceva secret ii trag de maneca pe nenicii de la google earth si se pot scoate sute de hectare fara sa iti dai seama.

ps prea mult sf strica

Link to comment
Share on other sites

stati calmi..tot ce tine de aparatura si secrete detinute de SUA sutn cu totul in alta parte. Ceea ce e acolo..hmm sunt niste firmituri aruncate pentru presa si marele public..

So true...

Povestile legate de Zona 51 sunt facute de catre mass-media, ca sa ne poata monopoliza si gandurile noastre legat de OZN-uri ;). Nu zic ca nu cred in existenta fiintelor exstraterestre, dar sunt sigur ca ceea ce fac in Zona 51 n-are nici o legatura cu OZN-uri :).

Cat despre Zona 51...

Situată lângă lacul sărat Groom Lake, pista de aterizare desfăsurându-se pâna la celălalt capăt al lacului. A fost ales un lac sărat pentru că aterizarea de urgenţă, cu viteză mare se face cu mai puţine riscuri pe un lac de sare secat, cu suprafaţa moale, decât pe o pistă din beton dur.

Certitudinile referitoare la Area 51 sunt destul de puţine. Începând cu 1954, acolo se testează cele mai avansate tehnologii ale armatei americane. Cu timpul s-a aflat ca acolo a fost perfecţionat avionul-spion Lockheed U-2 (cel care a descoperit rachetele nucleare sovietice instalate in Cuba) şi aparate precum celebrul avion de recunoaştere Lockheed SR-71 Blackbird sau avionul greu detectabil prin radar (Stealth) Lockheed F-117 Nighthawk (inclusiv varianta iniţială la scară 2/3 Lockheed Have Blue), avionul experimental de urmărire a câmpului de luptă Northrop Tacit Blue şi aparatul pentru încercări Boeing Bird of Prey. Toate au fost testate in secret. Din imaginile prezentate pe Terraserver, reiese că, alături de clădiri si instalaţii există si o imensă pistă de decolare/aterizare, lungă 9 km.

Cam aici se opresc lucrurile corecte despre Zona 51.

sursa oficiala

Link to comment
Share on other sites

Pentru ce a fost creata Area51

What is Area 51 ?

Area 51 is a top-secret military test and development facility, owned and operated by the US Air Force. It is located within the Nevada Test and Training Range (NTTR), 85 miles north of Las Vegas. It is operated as Detachment 3 of the Air Force Flight Test Center, headquartered at Edwards Air Force Base in California.

Area 51 was founded in 1955 to test the newly developed U-2 Spy Plane. Since then the base was constantly expanded, and used for various Black Project developments including the A-12 "Blackbird", the F-117 Stealth Fighter and the B-2 Stealth Bomber. More recent projects include research on Stealth Technology, various unmanned reconnaissance and combat aircraft (UAVs and UCAVs) and possibly a rumored high speed high altitude platform known as "Aurora".

Some believe that the research at Area 51 also includes Alien technology. However, there is no credible evidence to support such claims.

So.......pentru avioane.......insa aceste avioane in momentul de fata au devenit uitari ale tehnologiei din ziua de azi!

Link to comment
Share on other sites

ce e asha de interesant la poza aia?:-s

oricum vorba lui Lancelot zona 51 este doar o fatada si eo cel putin nu cred ca la noi pe pamant se studiaza extraterestrii ca daca ar fi fost atat de destepti incat sa ajunga pe pamant ar fi fost destul de destepti incat sa nu fie prinsi ;)

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...