spriTewus Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Care gangsteri ma ? In Romania sunt gangsteri ? :rofl1:...
RAPTURE- Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 pe la mine pe la bloc e plin de "gangsteri" ... si sunt foarte blanzi
BonuS Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Gangsteri = copil de 10 ani care sufera de smecherie
c1ocan Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Nici una pt k in Romania nu avem asa cva....sau poatee :> :rofl1:
Zym3r Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 inca nu am intalnit asa ceva, deci nu pot sa-mi formulez o parerea
7even Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 gangsteri :gunsfire: , la noi gasesti numai impresari, rupti de foame si copchii la care li s-a umfla tarata in ei.
4 Real Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Exista, dar nu la nivelul cu care ne-au obisnuit filmele americane. Exemplu: Sile si Nutu (fratii Camataru). Apropo: gangsterii nu sunt cei pe care-i vedeti in videoclipurile lui 50 Cent. Imaginea promovata de Gangsta Rap este o imitatie palida a lumii interlope din America perioadei 1930-1970.
iNm Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Gangsteri in sensul cuvantului nu avem , dar avem doar diversi combinatori/camatari care fac bani din santaje/recuperari/intimidari/taxe de protectie si lista continua.Ii recunosti usor , de obicei au o viata publica ft agitata ( implicati in scandaluri multe prin cluburi ) si au o slabiciune sa mearga la manele si sa primeasca dedicatii fara numar de la solist.Parerea mea generala e de sila dar totusi cine sunt eu sa ii judec? :)
Diabolik_01 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Este bine ca "mafia" nu s-a dezvoltat in Romania cum e in Sua de exemplu.
Guest Blaidy Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Pai SUA a fost populata numai de talhari.In R"r"omania nu exista termenul de "gangster".
laura Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Este bine ca "mafia" nu s-a dezvoltat in Romania cum e in Sua de exemplu.pai nu se poate! la noi fiecare trage cat de mult poate pt el!
LeX LuTHoR Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Nu exista asa ceva in Romania si nici nu va exista ... la noi exista doar satre de tigani pusi pe scadal si "baietasii de cartier" care se rup pe Guta.
Thora! Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cred ca asta spune multe despre "gangsterii" din Romania.Suntem poate singura tara unde lumea interlopa isi rezolva problemele la televizor...http://imageshack.us
gexy Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Despre asa zisi "gangsteri" din Romania am urmatoarea impresie niste gainari in tot sensul cuvantului ,ai cerut parerea fiecaruia :)
frankie Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cred ca asta spune multe despre "gangsterii" din Romania. Suntem poate singura tara unde lumea interlopa isi rezolva problemele la televizor... http://imageshack.us Unde altundeva decat la Dan Diaconescu Direct )) LOCUL unde : dispar avocate...eleve..apar ozn-uri SENZATIONAL !!! cat desper gangsteri..avem si noi...dar vorba celor de mai sus :P nu sunt aia de ii vedeti voi prin filme cu tommy-guns si alte porcarii..
DivinE Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Singurii gangsteri de la noi din tara sunt albanezii, restul sunt telenovele cu "fane spalatoru" si "fratii Cantaru"
Lancelot Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Stati flexati :) la noi fenomenul de crima organizata e ca sa zic asa dezorganizat inca. Fiecare ramura ( droguri ,trafic de carne vie, hotii, springarii.maradonistii) are varfurile ei dar sunt prea ingusti ca sa aiba o ierarhie adevarata si o organizare pe masaura. De aceea rusii si moldovenii fac legea. In marea majoritate a cazurilor vorbim de gainari ajunsi peste noapte in centrul atentiei.@ fratii Camataru s-au ridicat unde au fost odata cu largul concurs si sprijin al politiei si oamenilor politici.Cand nu au mai fost de ajutor au picat imediat. De ce credeti ca Nicu Gheara face ce vrea fara nicio jena?:)
the_great_master Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 (edited) pe la mine pe la bloc e plin de "gangsteri" ... si sunt foarte blanzi Sunt de acord cu tn !! :cool2: asa incearca cativa :-j Despre asa zisi "gangsteri" din Romania am urmatoarea impresie niste gainari in tot sensul cuvantului ,ai cerut parerea fiecaruia :) Gexy !! E prea usor spus gainar ! Hai sa iti spun cum sta treaba ! Au ascultat si ei 50 Cent , Snoop Dog etc. si se considera mari "" GANGSTERI "" !! imi vine sa ma cand aud !! Ei poate nu stiu ce inseamna viata unui Gangster :crazy: !! Ma rog..... nu ar fi mai frumos daca ti-ai modifica semnatura?Imi distrugi pagina cu chestiutele alea Edited December 23, 2007 by Lancelot