dev Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 8. 2 Decembrie 2007 : Partidul prezidential al lui Vladimir Putin, Rusia Unita castiga detasat alegerile parlamentare din Rusia, ceea ce ii asigura lui Putin postul de prim-ministru al Rusiei, dupa ce isi va termina cel de al doilea mandat (si ultimul) de presedinte. La cateva zile, Putin il nominalizeaza pe Medvedev ca fiind preferatul sau viitoarele alegeri prezidentiale.Cam asta zic eu ca a fost evenimentul anului ... PS: Aderarea Romaniei si a Bulgariei ... a fost caterinca anului pentru alte tari care nu ne-au dorit si au ras ... oricum nu simt nici o diferenta ;)
galklyfe Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Aderarea Romaniei si a Bulgariei in UE e destul de important ca am inceput sa socializam si cu alte tari
loveParty Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Evenimenutul anului 2007...poi cam greu :-? k sunt cam multe :P si mi-at cam furat ideile ...eu as zice CFR CLUJ pe primul loc in Liga I a lu nea' Mitica
Andrei_MG Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Aderarea Romaniei si a Bulgariei in UE e cel mai important evenimenit