Jump to content
Nutuseby

World of Warcraft The Burning Crusaide :> (WOW BC)

Recommended Posts

Posted

Bun sa incepem cu inceputul cei care au jucat wow cred k au avut o senzatie taree :cool2: Cel mai tare jok posobil,cam aja prin mai knd era inca 2.0.12 la moda :P am inceput sa gasesc ceva interesant pe net.....Mangos Emulator :o deci puteam sa imi fac un srv asa k logic am fakut :) ...nah sa fii gm(game master ) este mistoo insa sa incepem cu prima intrebare este legal?Dk da cititi mai departe.? Dk nu apoi scrieti motivul

Argumentul meu:Dj execut este un dj in suedie sau aja cv ....si face reclama cu "gura mare" la repackurile lui.

2.Pe WoWstatus.net sunt ateatea servere cu ipuri cu tot dk ar fii ilegal apoi nu iar....trage o amenda ?

(ok dk este legal) cum sa fac:P ? adika un ascent 2.3.0 nu e usor tre folosit navcat si mysql,sqllog

thx :)

Posted

cei care au jucat wow cred k au avut o senzatie taree

eu nu am avut senzatii tari...doar poate daca jucam in acelasi timp ce conduceam o masina cu 240kmh pe sens unic.

sa incepem cu prima intrebare este legal

asa dupa mintea ta ... tu cam ce crezi ? Da un telefon la Blizzard Customer Suport si intreaba daca ai voie sa faci un serv. pirat...sun convist ca vor fi 100%deacord ba chiar mai mult vor sponoriza initiativa cu un server si o legatura broadband.

Dj execut este un dj in suedie sau aja cv ....si face reclama cu "gura mare" la repackurile lui.

eu sincer...nu am inteles nimic din fraza de mai sus.Poate altcineva intelege.(deduc ca mai mult de 14ani nu ai)

Pe WoWstatus.net sunt ateatea servere cu ipuri cu tot dk ar fii ilegal apoi nu iar....trage o amenda ?

de ce focul arde ? de ce gheata e rece ? intrebari poate la care nu o sa cunoastem niciodata raspunsul.

Concluzie >> NU E LEGAL SA DETII , FACI samd un server de WoW fara acordul Blizzard (care si asa sustine astfel de initiative).

Posted

eu nu am avut senzatii tari...doar poate daca jucam in acelasi timp ce conduceam o masina cu 240kmh pe sens unic.

asa dupa mintea ta ... tu cam ce crezi ? Da un telefon la Blizzard Customer Suport si intreaba daca ai voie sa faci un serv. pirat...sun convist ca vor fi 100%deacord ba chiar mai mult vor sponoriza initiativa cu un server si o legatura broadband.

eu sincer...nu am inteles nimic din fraza de mai sus.Poate altcineva intelege.(deduc ca mai mult de 14ani nu ai)

de ce focul arde ? de ce gheata e rece ? intrebari poate la care nu o sa cunoastem niciodata raspunsul.

Concluzie >> NU E LEGAL SA DETII , FACI samd un server de WoW fara acordul Blizzard (care si asa sustine astfel de initiative).

da cu 240km/h ii tare

Bun am 13 ani

Ce crezi k o sa spun la blizzard asta ?;) hai sa fim seriosi

Djexecut este un dj in suedia www.editatbyinvi.de ii tip destul de celebru si totusi se ocupa cu servere private de wow astai tot ;) intrebam sa raman lamurit.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...