Jump to content
lifedesignerboy

CreditCard

Recommended Posts

Posted

am facut 18 ani zilele astea si vreau sa imi fac un card,care sa mearga pe multe siteuri, in principiu as vrea sa-l folosesc pt betandwin pt pariuri sportive dar vreau sa mearga si pt altceva ..... ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii , ce documente imi trebuie,cati bani trebe sa dau la inceput si pe fiecare luna,la ce banca e cel mai bine,ce card e cel mai bun,etc. ...multumesc :)

Posted

daca esti din craiova iti fac eu un card la ING gratis si un an nu platesti nimic la el ... dupaia platesti ca de obicei ce se plateste pe la carduri ... :)

p.s nu trebuie decat sa semnezi 1 cerere

Posted

daca esti din craiova iti fac eu un card la ING gratis si un an nu platesti nimic la el ... dupaia platesti ca de obicei ce se plateste pe la carduri ... :)

p.s nu trebuie decat sa semnezi 1 cerere

ce card se poate face la ING ? trebe sa aiba cineva din familie pensie la ING ? din pacate nu sunt din craiova,dar dak mi-ai putea da niste informatii as fi recunoscator :)

Posted

Intra pe site-urile bancilor din Romania (care au filiale si in orasul tau) si vezi ce carduri poti face la ele.

Sfatul meu ar fi sa citesti cu atentie pe site-urile agentiilor online ce metode de plata accepta. Spre exemplu, Betfair accepta carduri, dar nu din Romania. Cu alte cuvinte, la Betfair ai putea depune/ retrage bani doar prin Moneybookers (ceea ce nu ti-as recomanda) sau prin transfer bancar. Pe de alta parte, la Gamebookers poti sa depui si sa retragi cu un card.

Ca idee, VISA Electron este acceptat de multe site-uri, doar ca este card de debit.

Apropo de Betandwin: iti pot spune doar ca singurul lor avantaj fata de alte agentii este oferta foarte bogata (inclusiv la pariurile Live). Dar poti gasi cote mai bune la multe agentii (cum ar fi Expekt sau Gamebookers).

Posted

ING are acum o oferta pt persoane pana in 35 de ani. Poti face cont cu card MasterCard (posibil si Visa) cu ajutrul caruia poti efectua si tranzactii internationale.

Administrarea contului e gratuita ai acces la HomeBanking si iti da, gratuit, un dispozitiv pt a putea efectua tranzactii.

Posted

Acte multe nu iti trebuie , daca tin bine minte mergi cu buletinul la o sucursala , completezi un formular selectezi ce tipuri de carduri doresti si in cam o saptamana poti merge sa iti primesti cardurile.Pt tranzactii internationale eu folosesc mastercard mondo ( la banca Transilvania ) dar cred ca si visa global e bun.

Posted

Am 13 ani si am avut nevoie de un card sa-mi platesc un webhosting. Din moment ce tata nu avea l-am pus sa-si faca. Am mers cu el la BCR si aia in 5 minute i-au dat comanda de card (tata avea cont in banca si a pus cardul acolo) si peste 6 zile maxim mi-a venit card VISA ELECTRON special ptr. plati online.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...