laura Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Regele Arabiei Saudite a gratiat victima unui violhttp://imageshack.usRegele Arabiei Saudite a gratiat-o astazi pe victima unui viol. Femeia primise o condamnare la 6 luni de inchisoare si 200 de lovituri de bici, pentru ca s-a urcat in masina unui barbat care nu ii era sot sau ruda.Fata de 19 ani s-a intalnit anul trecut cu un prieten, insa amandoi au fost rapiti si violati de 7 barba?i. Presa din Arabia Saudita scrie ca gratierea nu inseamna ca regele a considerat sentinta gresita. Cazul a fost intens mediatizat de presa internationala, mai ales dupa ce insusi presedintele american, George W. Bush, a lasat sa se inteleaga ca tanara nu a fost tratata corect.Initial, victima violului fusese condamnata la doar 90 de lovituri de bici, dar a facut apel, iar sentinta i-a fost inasprita. Agresorii au fost condamnati la pedepse intre doi si noua ani de inchisoare, desi in Arabia Saudita violul este pasibil de pedeapsa capitala.realitatea.net
LeX LuTHoR Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Si arabii astia au niste legi asa tampite ... eu zic ca femeia nu merita condamnata ... legat de acei barbati, o asemenea lege merita sa fie aplicata.
Zym3r Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 nu pot sa zic decat: HAHAHAHAHAHHAAHHA tare, ceva in genul, daca eu mi-o iau in cap, trebuie sa fac si eu puscarie
gexy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Au niste legi asa ciudate incat nici nu vrem sa le aflam pe toate ........ce chestie se pedepseste cu ....n-am cuvinte. :-j
Guest Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ce porcarie,dupa ce ca o suferit ata fizic si psihic dupa acel viol o mai baga si la inchisoare :down: :down:
Lancelot Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 E vorba de cultura Islamica si de cum sunt privite femeile in toata lumea araba..ca un accesoriu...deci nu are de ce sa va mire stirea asta
HaD Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Regele Arabiei Saudite a gratiat-o astazi pe victima unui viol Cea mai aiurea chestie pe care am auzit-o :blink:
SpecialEffects Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 omg ... ce chinuite sunt femeile acolo