Jump to content
POLAND

Geam de Audi A4

Recommended Posts

Posted

Nici eu nu cred ca e blindat....dar si aia parca dadeau cu frica in geam, isi faceau viteza cu piatra sau ce mai aveau in mana si cand ajungeau langa geam se opreau si apoi de abia il atingeau.....daca nu avea altceva de facut in afara de spartul geamului...dc nu dadeau mai tare si ei ? :blink:

nu dadeau tare pt aluneca piatra,cricul,etc...si puteau zgaria/lovi caroseria...

Posted

Daca dadea prea tare puteau sa distruga caroseria sau sa se taie la mana cand il spargeau cu piatra si din reflex sa-i dea drumu si s-o propteasca in bord sau in consola :)

Posted

Cu toporu' se spargeau mai repede :D

Sau cu AWP-ul :)

pe cat facem pariu k nu se facea praf cu awpu?? la taicamiu la unitate au pus un camion deaia si au tras in geam cu arma si nu so spart ;) si arma era automata nu pistol ;)

ala sigur era blindat ori era un strat mai gros ;) ;;)

Posted

era tare sa dea ala cu piatra si sa o scape si sa treaca si prin celalalt geam :coffee::coffee::coffee:

Posted

pe cat facem pariu k nu se facea praf cu awpu?? la taicamiu la unitate au pus un camion deaia si au tras in geam cu arma si nu so spart ;) si arma era automata nu pistol ;)

Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti.

A spart ala cu piatra si nu spargi cu un sniper? LOL

Un glont de sniper cred ca sparge 4 dinalea.

Posted

Deci ai dreptate...un geam blindat nu poate fii perforat de awp (acuma logic ca depinde si distanta ) poti sa vezi asta chiar

Geamul respectiv NU E BLINDAT.....Ganditi-va cat de rezistent trebuie sa fie un geam blindat pentru a putea rezista glontului (mai ales ca glontul e creat in asa fel incat sa penetreze tina plus ca e si mic) acuma chiar credeti ca puteti sparge un geam blindat cu un bolovan ? :naughty:

P.S un jet de apa poate sa taie un geam blindat ???? Stiu ca raspunsul vostru e NU dar aruncati o privire

OMG

Posted

Blindat pe naiba :) in ala trageau si cu pusca si nu se spargea..asa sunt geamurile la masinile bune..securizate...e normal sa reziste

@ si pe deasupra geamul blindat nici nu arata ca ala

@@ si la ce le trebuia lor geam blindat? Sa nu le fure manelele din Audi?

Guest mariushca
Posted

camera de filmat era proasta nu vedeti cum se vede? ati inteles ceva? eu doar ca dau aia cu sculele alea si ca o iesit unu la geam :banghead: :sef:

Posted

Poi cum sa fie mah blindat voi nu ganditi?? Un geam blindat trebuie sa reziste la un impact de vreo 20 de ori mai puternic de cat la pampalaul ala cu piatra...

Si totusi, dece sa spargi un geam la masina??? :-?

Posted

Poi cum sa fie mah blindat voi nu ganditi?? Un geam blindat trebuie sa reziste la un impact de vreo 20 de ori mai puternic de cat la pampalaul ala cu piatra...

Si totusi, dece sa spargi un geam la masina??? :-?

Poate ca "desteptul" a uitat cheile in contact :rofl1:....blindat nu e, ma amuza cat se chinuiesc saraci sa sparga un geam :rofl1:

Posted

geam blindat ?

il stiam de ceva timp e de 3 luni pe net ...nu e vb de bilndat , dar asa sunt geamuruile de rezistente (audi-bmw-vW)

ahahahah am vz toate topicurile , dar ala cu cu toporu e tare =)) dai tu cu toporu intr-un geam de asa marca se vezi ce-ti sare'n cap :))) (stiu ca ai zis in gluma )

Guest shlomi aber-
Posted

tare geam :D de ala am eu la usa din baie...sa nu iasa mirosu :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...