Guest Blaidy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chiar trebuie sa dai un reply ignorant ? (in vederea mea ... un reply de copil idiot, dar hai ca nu te deranjeaza)
POLAND Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 arata misto.. dar nu cred ca va fi la fel de " buna " ca si cea " normala " ; ma refer la jocps: got 1000 :-s
Legacy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :mellow:Nimic nu poate inlocui originalul, orice ar fii acel lucru/obiect.
never Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Chiar trebuie sa dai un reply ignorant ? (in vederea mea ... un reply de copil idiot, dar hai ca nu te deranjeaza)In caz ca nu stiai, ignoranta e modalitatea cea mai potrivita pentru a aborda viata... ps: asta e un reply pt adulti idioti; ia-l ca pe o jignire
Guest Blaidy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mare parte din ea ... nu toata, dar aici chiar nu era cazul.Eu ma distrez cand vad reply-uri de genul "era mai buna mingea veche". NU S-A SCHIMBAT NIMIC.
mihai91 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 cum a zis cineva " lasati fotbalu sa ramana cat mai uman "
Deian69 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Multi de aici nici nu au citit E vorba la fazele alea de 3-10 cm de linia portii si nu stii a fost gol sau nu. Totusi cred ca o sa fie folosita si mai diabolic,cine stie,poate o sa ajute la intrarea in poarta sau iesirea din poarta.
mihai91 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Multi de aici nici nu au citit E vorba la fazele alea de 3-10 cm de linia portii si nu stii a fost gol sau nu. Totusi cred ca o sa fie folosita si mai diabolic,cine stie,poate o sa ajute la intrarea in poarta sau iesirea din poarta. cine stie .... tocmai deaia e mai bine sa lasa totul la latitudinea arbitrului ... greseste si el ca toti oamenii... un arbitru cand greseste este de cele mai multe ori dat afara , cum ar fi ca atunci cand un jucator rateaza dintr-un metru sa il dea si pe el afara? :blink:
Thora! Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mare parte din ea ... nu toata, dar aici chiar nu era cazul.Eu ma distrez cand vad reply-uri de genul "era mai buna mingea veche". NU S-A SCHIMBAT NIMIC. Blaidy, te-ai grabit rau cu flameu'.Replyul era mai mult decat de bun simt, tu unde vezi atata "inteligenta"?E un c***t de minge cu un c****t de senzor in ea. Nu vad nici o deosebirea intre asta si papusile din anii '80 care aveau in ele o galena si spuneau "mama" la anumite miscari. Erau si alea inteligente?Mie mi se par mult mai puerile replyurile gen "tehnica avanseaza pe zi ce trece !!!11!!oneoneeleven" in threadurile "s-a inventat batul de chibrit cu doua maciulii si AI inglobat in ele".Si, in plus, exact cu spunea Deian, combinand factorul uman, hazardul si tehnologia... ghici ce iese... teoria conspiratiei. Sa vezi cati or sa zica ca mingiile sunt folosite pentru a ajuta anumite echipe in anumite faze. Si ca loviturile libere gen "Pernambucano" nu stau in glezna executantului ci in cipul din minge si telecomanda din tribuna.
Guest Blaidy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 N-am zis ca "imi face de mancare". E bun cipul daca se foloseste doar la ce s-a propus initial.
[G.U.N.I.T]Ahile Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 o sa ajungem sa nu mai facem nimik o sa ne caca* prin fibra optica?