Jump to content
Guest claudiu_f

Daca ma poate ajuta cineva?

Recommended Posts

Guest claudiu_f
Posted

am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda.

am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada

daca imi poate zice careva ce ii baiu ca eu nu mai stiu ce sa fac.

ms anticipat :D

Posted

din cate stiu . linkmania nu se ocupa cu asa ceva :-?

LE :

Linkmania nu se ocupa de problemele conexiunilor si serviciilor Internet oferite de firma RCS&RDS. Pentru rezolvarea oricaror probleme legate de serviciile oferite de RCS&RDS va rugam sa contactati serviciul tehnic prin modalitati precizate pe site-ul http://www.rdslink.ro/
Posted

am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada

Pai depinde pe ce esti pe fibra sau modem si in primul rand Rds-ul nu zice in contract o viteza maxima pe care poti sa o atingi adica 4mb poti sa ai viteza si mai mica......citeste clauzele contractului si iti vei da seama.

Posted

huh?

8 bits = 1 byte

In contract scrie 4 megabits, tie, cand faci download, iti arata in bytes.

Uita-te pe wikipedia pt mai multe detalii.

Posted

dupa cum spunea si never, 8 bits = 1 byte

se pun 4 mb ca sa para mai mult si sa faca lumea confuzii intre megabit si megabyte. ca sa iti afli viteaza reala, imparti 4 megabiti la 8 si iti va da 512 kilobytes. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...