Guest claudiu_f Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda.am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada daca imi poate zice careva ce ii baiu ca eu nu mai stiu ce sa fac.ms anticipat :D
Mysterio Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 din cate stiu . linkmania nu se ocupa cu asa ceva :-?LE : Linkmania nu se ocupa de problemele conexiunilor si serviciilor Internet oferite de firma RCS&RDS. Pentru rezolvarea oricaror probleme legate de serviciile oferite de RCS&RDS va rugam sa contactati serviciul tehnic prin modalitati precizate pe site-ul http://www.rdslink.ro/
Zym3r Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 el a postat poate il ajuta cineva ... nu a cerut ajutor de la lm
gexy Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda.am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada daca imi poate zice careva ce ii baiu ca eu nu mai stiu ce sa fac.ms anticipat :DPai depinde pe ce esti pe fibra sau modem si in primul rand Rds-ul nu zice in contract o viteza maxima pe care poti sa o atingi adica 4mb poti sa ai viteza si mai mica......citeste clauzele contractului si iti vei da seama.
never Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda.am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada daca imi poate zice careva ce ii baiu ca eu nu mai stiu ce sa fac.ms anticipat :Dhuh?8 bits = 1 byteIn contract scrie 4 megabits, tie, cand faci download, iti arata in bytes.Uita-te pe wikipedia pt mai multe detalii.
Lucian Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda.am un abonament la rds de 4 mb dar viteza mea cand fac download nu depeseste 500 kb de oriunde sau cu orice program as downloada daca imi poate zice careva ce ii baiu ca eu nu mai stiu ce sa fac.ms anticipat :Ddupa cum spunea si never, 8 bits = 1 bytese pun 4 mb ca sa para mai mult si sa faca lumea confuzii intre megabit si megabyte. ca sa iti afli viteaza reala, imparti 4 megabiti la 8 si iti va da 512 kilobytes. :)