Jump to content
energy

O a treia lege pentru protecţia animalelor a fost adoptată de Senat

Recommended Posts

Posted

O a treia lege pentru protecţia animalelor a fost adoptată de Senat

O nouă lege - cea de-a treia - referitoare la protecţia animalelor a fost adoptată ieri în unanimitate de Senatul României. Proiectul prevede transformarea centrelor de eutanasiere a câinilor în centre de protecţie a animalelor.

Proiectul mai prevede ca animale fără stăpân să fie capturate şi transportate în adăposturi specializate, unde vor fi cazate pe o perioadă de şapte zile. Ulterior, ele pot fi adoptate de asociaţiile şi fundaţiile pentru protecţia animalelor, dar numai după ce au fost sterilizate, vaccinate antirabic şi deparazitate intern şi extern.

Eutanasierea este interzisă, cu excepţia animalelor în cazul cărora medicii veterinari constată că suferă de boli incurabile. La votul de ieri au asistat zeci de iubitori ai animalelor.

Sursa: Realitatea TV

Posted

Totul suna atat de frumos si imi place entuziasmul cu care priviti chestia asta, fara eutanasiere bla bla bla .... dude kill the fkn dogs, stiti din ce bani sunt tinuti cu papica si caldurica cainii aia ? erm da din banii statului care vin de la fiecare dintre noi, ma gandesc sa iau barda si sa merg la vanatoare de caini vagabonzi , maicamea trebuie sa faca ditai ocolul in fiecare dimineata din cauza lor pt ca umbla in haita si musca tot ce misca ( am vecini muscati urat de tot ) ba mai mult acum au si drepturi, nu vreau sa fiu inteles gresit, imi plac foarte mult animalele mai ales cainii dar nu cand prezinta un pericol pentru mine sau orice om ... nu trebuie chinuiti eutanasiati dupa 10 zile de "arest" si cu asta basta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...