Jump to content
eleodor

Ce alegere ati facut?

Ce alegere ati facut?  

48 members have voted

1. 1. Ce alegere ati facut cand ati dat examenul de capacitate/teze unice

• geografie
      29
    • istorie
      19

Recommended Posts

Posted

istorie.....

si am luat chiar nota mare ( 8,90 )

depinde si de profesor , daca preda bine si materia e mai usoara.... daca e un profesor de 20 - 22 de ani care preda citind din carte , e nasol..

Posted

lol :)) pfff eu ma gindesc la capacitate, am facut parte din nefericita generatie care a dat capaciatate din 4 materi...dar daca dade`am din 3 alegeam istorie...la cap luasem la ist peste 9'50 si la geografie 6,... :| profu de geogra fiind directoru scoli era mai tot plecat :)) numa geografie nu am facut! :wub: istoria :D

Posted

Am dat la geografie. Mie mi s-a parut mai usor. La istorie trebuie sa tocesti eseuri, batalii, razboaie, ani, domnitori etc. pe cand la geografie te ajuta foarte mult lucrul pe harta. Iti faci cateva imagini si inveti usor.

Posted

categoric Geografie. S`a putut copia la noi, intorceai capu si ala iti intorcea foaia, lejer. E mai simplu sa copiezi la geogra decat la istorie. La geogra intrebarile is mai usoare si la subiect pe cand la isto tre sa aberezi.

Cand am dat bacu eu am dat din Geogra si nu regret.

In sala unde s`a dat istorie care o miscat capu l`o dat afara >:)

Posted

Capacitatea am dat`o din geografie a fost foarte usor, bacul tot din geografie il dau desi e mai greu de anul asta ca trebuie facuta si geografia Europei in paralel cu geografia Romaniei, aceeasi situatie fiind si la istorie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...