eleodor Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 As vrea sa stiu care sunte-ti cei care ati dat la geografie sau la istoriesi ce note ati luat :)si eu am ales tot geografie deoarece pe acest lucru vreau sa ma bazezmotivati raspunsul
[k1ll] Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Geografie ^_^ Urasc istoria <_< nu inteleg nimic din ea
Guest #20 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Am ales Geografie si la Teze si la Bac.In primul rand trebuie sa te gandesti ce te pasioneaza. Iti este mai usor sa inveti ceva cu drag decat din obligatie.Apoi daca esti o persoana cu o memorie buna, care memoreaza usor numere e bine sa alegi Istorie.Daca ai umblat prin tara de fel si sti cum stau lucrurile, sau pur si simplu ai putina cultura generala la capitolul geografie.. alegi asta.Acum multi spun ca "greutatea materiei" difera. Ca la geografie ai mai mult de invatat, ca la istorie te incurci in ani..Mai depinde si cunostintele care le ai acum: Daca acum Geografie nu sti deloc, insa la istorie ai mai invatat in liceu si mai sti cate ceva.. alegi istorie; sau invers alegi geografie.
Azra'il Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Geografie. (si am luat 10.00 :P )Pentru ca stiam mai bine decat Istorie.
Guest <Raziel> Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geografie,la istorie trebuie sa inveti mai mult is multe date,razboaie,domnitori etc
iLoveCalifornia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geografie.alegeti tu materia la care stii mai bine , NU materia la care da majoritatea
Mysterio Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 GeografieNu inteleg nimic la istorie :blink:
PulsatioN Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 GeografieIstoria e mai complicata , multe date , domnitori etc.
<Skess> Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geografie la capacitate si bac too , e mai simplu decat istorie , daca ai invatat in clasa a 8-a in clasa a 12 - lea e mai usor sa recapitulezi daca alegi istorie trebe sa tii minte multe date si anumite razboiuri
The Wizard Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 eu am dat la geografie pt ca mi s-a parut mie mai usor, memoram usor muntii, altitudini, rauri, etc. poate si din cauza profesoarei care stia sa preadea foarte bine. la istorie am avut parte de una care preda de rupea si eu nu suport sa citesc mult si fara folos. eu am luat 9.90. pe noi ne lasat sa ne uitam si pe la "vecini", oricum nu aveam nevoie, dar macar i-am ajutat pe astia din jurul meu.totusi nu te baza pe copiat ca poate pe langa tine o sa ai niste ratati care nu o sa iti zica nimic sau iti zic gresit (se practa manevra asta printre tocilari)ca sa iei nota mare trebuie sa lucrezi si teste tip capacitate sau cum se dau acum.edit: alege ce intelegi,memorezi mai bine din clasa, daca nu intelegi niciuna din ele, da cu banu si vezi ce cade ca sa stii ce sa inveti :P
FujiPa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 istorie , imi place mai mult decat geografia ;)
Smok3 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geografie .... 8,60nu alege ce spun altii , alege ce crezi u ca poti invata mai usor :)
<Pupak> Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geografie si la cap. si la bac. De ce?pentru ca imi place mai mult decat istoria
spriTewus Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 1. Am dat la istorie 2.De ce ? 3. pentru ca profa de geografie la noi e cam :crazy: si nu stie sa predea deloc + ca nu face pregatire 4. Nu stiu ce nota am luat. Inca nu am primit rezultatele :)
MiTzA- Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Istorie ...Mia placut mai mult si prindeam totul foarte usorE adevarat ca sunt foarte multi ani , dar mi sa parut mai frumoasa si nu am regretat alegerea (10 la cap :P )La geografie ma dispera faza cu vecini ...La nord x, la vest y , la nord est z ...Si asa faceam totul varzaAlege ce ti place :)
LeX LuTHoR Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Istorie ... imi place mult, au fost mai putine lectii decat la geografie si mai usor imi e sa tin minte anii decat inaltimile ...
Zym3r Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 istorie pt ca imi place mai mult. am si am avut profesori la fel de buni la ambele materii.
MobiuS Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cand am dat bacu am ales istorie .... nu am memorie vizuala si ma descurc greu cu hartile
7even Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Istorie si la capacitate si la bac, pentru ca -mi place mai mult ca geografia.ps. sfatul meu este sa alegi/dai examen la ce te pricepi mai bine si nici decum la ce va esi la sondaj.
eleodor Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 nu ati inteles eu am dat deja :) daca ati fi citit cu atentie...
bendutzu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Istorie ptr ca ne vb despre domnitori , despre luptele pe care le-au avut... si este mai usoara decat geografia ...
JustLove Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 geogra... e mai simpla, istorie sux simplu
ReneGade Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 la examen : isto bac : geografie in a 8a era o problema cu profesoarele parca , si cine mergea la isto avea media 10 , parca :Dla bac , mi s-o parut usoara