Jump to content
laura

Gigi Becali, mai tare ca Petre Ispirescu

Recommended Posts

Posted

Gigi Becali, mai tare ca Petre Ispirescu

http://imageshack.us

Gigi Becali îl eclipsează pe Petre Ispirescu. Patronul Stelei propune o metamorfoză de basm şi vrea ca jucătorii roş-albaştri să se transforme la Londra din oi bătrâne în armăsari. Becali nu a precizat însă ce stimulent vă înlocui tava de jăratic.

Dacă în urmă cu câteva zile Gigi Becali îi compara pe mai mulţi jucători din Ghencea cu nişte oi bătrâne, la plecarea spre Londra patronul Stelei era convins că în meciul cu Arsenal, roş-albaştrii vor suferi o metamorfoză.

"Am încredere mare că azi vor juca ca armăsarii, armăsari vor fi pe teren. Vreau să văd echipa asta ce poate, în campionatul intern au prea mulţi bani şi se cred prea vedete", a caracterizat Becali echipa pe care o finanţează.

Gigi Becali a recunoscut că în pauza de iarnă îl va vinde pe Vali Bădoi la Timişoara, dar a refuzat să dezvăluie câţi bani îi va cere lui Marian Iancu.

"Îl dau pe Bădoi la Poli, pentru şapte milioane de euro", a spus, râzând, Becali.

Partida Arsenal Londra-Steaua Bucureşti, din cadrul grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa astăzi, de la ora 21:45.

Sursa: Realitatea.net

Posted

Din nou Razboinicul Lu'Mimi Gigi Be[rbec]cali ne uimeste prin intelectul sau ... NOT ... oricum nici o stire legata de el nu ma mai mira.

=))

Pff ce sa zic .. metamorfoza lui BECali :crazy:

Posted

Nu stiu de ce postati toate prostiile de "stiri", mai ales una ca aceasta. La ce sa te astepti de la Becali.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...