SpeedO Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Sal, am o intrebare pt cunoscatori... farurile din fatza la un volkswagen passat din 2003 au o lupa...la mine nush prin ce minune una sa crapat... intrebarea e daca se pot schimba doar lupele din faruri sau tre sa cumpar tot farul ?Rog doar cunoscatorii sa posteze daca doresc.
BlackDevil Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nu sunt lupe, asa sunt farurile xenon/halogen. (din cate stiu eu)Din cate stiu trebuie sa cumperi becul ... desi nu stiu cum se poate sparge ala fara sa il lovesti :Pdaca ma insel, imi pare rau .. totusi ar fi buna o poza
SpeedO Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Becurile le-am cumparat...iar "lupa" mai pe romaneste am zis, cat despre crapat uite k e crapat dar nush cum a fost posibil.In fine, raman la intrebarea daca se poate schimba sau nu.
Guest #20 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Eu stiu ca da, insa numai la magazine specializate poti gasi.
Guest Invisible Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Lupa aia e xenonul, se livreaza numai cu un far nou.Daca ai casco, incearca sa o declari lovita in parcare.