Jump to content
k3nt

rozete prin oradea

Recommended Posts

Posted

Incearca la army shop ... sau intreaba printre prietenii mai scandalagii ( eu prefer bata de baseball :D )

p.s vezi ca rozeta e considerata arma alba asa ca ai grija pe unde te afisezi cu ea.

Posted

nu vreau sa mut fatau la nimeni am io ceva probleme si e pt aparare....o sa intreb printre prieteni ca sigur mai au si altii ca styu catyva care au da au si nevoie de ea cik mno orikum incerk la crisu

Posted

te-asi sfatui sa nu te incurcu cu lucruri destea :) nu cred ca sti ce inseamna sa il pocnesti pe cineva cu rozeta in bot ;)

in afara de faptu ca o sa iti faca si dosar penal te mai usurezi si din start cu 150 de milioane ;)

incearca spray paralizant sau altceva nu neaparat rozeta sau cutitu ;) ... mai degraba iti iei un pistol si le tragi in picioare sau in fese ... decat sa dai cu ceva in cap :) chiar si cu bata cum zicea money rupi 2 3 coaste.

p.s ce rozeta vrei cu tepi sau fara? e cam 40 de euro una noua pe net :) asa daca o iei de la baieti e 300 de mi si 250 bastonu telescopic :D si un pistol cu capse e cam 75 de euro

Posted

Fanica ce informat esti =))

p.s bata de baseball e buna de intimidare ... cu rozeta nu as avea tupeu sa dau nici in corp ... nu stii cat de tare il distrugi si ce urme lasa ...:|

Posted

money :D don't ask ;;)

un sfat din partea mea ... incearca sa rezolvi cu fuga sau cu politia :) ai mult de pierdut pe viitor daca recurgi la bataie si pt auto aparare cea mai bune cale e sprayu-l paralizant bastonu telescopic ca e mic si usor si FUGA :D

Guest Invisible
Posted

Superbe sfaturi Fane..

closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...