k3nt Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 care e de prin oradea si stye de unde se poate cumpara o rozeta?sau are ceva amic care are de vanzare?
iNm Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Incearca la army shop ... sau intreaba printre prietenii mai scandalagii ( eu prefer bata de baseball :D )p.s vezi ca rozeta e considerata arma alba asa ca ai grija pe unde te afisezi cu ea.
Mdfck Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 am eu rozete,pm me cu id-ul tau(sunt din tm dar trimit prin posta daca vrei)
yBFdetroit Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 incearca la Crisu' , asa mi'a zis un coleg ca de'acolo si'a luat una ... nush
k3nt Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 nu vreau sa mut fatau la nimeni am io ceva probleme si e pt aparare....o sa intreb printre prieteni ca sigur mai au si altii ca styu catyva care au da au si nevoie de ea cik mno orikum incerk la crisu
Fane Spoitoru Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 te-asi sfatui sa nu te incurcu cu lucruri destea :) nu cred ca sti ce inseamna sa il pocnesti pe cineva cu rozeta in bot ;) in afara de faptu ca o sa iti faca si dosar penal te mai usurezi si din start cu 150 de milioane ;) incearca spray paralizant sau altceva nu neaparat rozeta sau cutitu ;) ... mai degraba iti iei un pistol si le tragi in picioare sau in fese ... decat sa dai cu ceva in cap :) chiar si cu bata cum zicea money rupi 2 3 coaste. p.s ce rozeta vrei cu tepi sau fara? e cam 40 de euro una noua pe net :) asa daca o iei de la baieti e 300 de mi si 250 bastonu telescopic :D si un pistol cu capse e cam 75 de euro
iNm Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Fanica ce informat esti p.s bata de baseball e buna de intimidare ... cu rozeta nu as avea tupeu sa dau nici in corp ... nu stii cat de tare il distrugi si ce urme lasa ...
Fane Spoitoru Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 money :D don't ask un sfat din partea mea ... incearca sa rezolvi cu fuga sau cu politia :) ai mult de pierdut pe viitor daca recurgi la bataie si pt auto aparare cea mai bune cale e sprayu-l paralizant bastonu telescopic ca e mic si usor si FUGA :D