_Liviu_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Are cineva vreo idee de unde pot sa cumpar si io un ierbar gata facut? ( am nevoe la scoala ) din bucuresti , pe net nu am gasit si am fost si pe la cateva florarii mai "mari" nu am gasit
Legacy Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nu exista. Cum sa existe ierbare la florarii ? wtf dudeIncearca sa cauti o ruda care este prof/a de bio sigur are ea, daca nu cunosti pe nimeni apropiat care sa fie prof de bio, cauta la prietenii prietenilor tai.Da ce e mare lucru sa aduni si tu niste frunze din parc ? si niste floricele moarte ( e iarna ), ca nu te pune sa expilici profa
Zym3r Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zi la prof/a ca e iarna si ca natura e moarta si astfel nu ai de unde face rost de asemenea lucruri :D
Kinky #2 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ce nu trebuie sa lipseasca din ierbarul tau ! ..http://img503.imageshack.us/my.php?image=weedplantqt3.jpg
spriTewus Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 nu am mai auzit asta sa cumperi un ierbar . Vb lui Zym3r zi si tu la profa ca-i iarna si nu ai de unde sa faci rost de el sau daca nu rupe si tu niste frunze de la florile pe care mama ta le are in casa si fa-ti unu .
_Liviu_ Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kinky #2 daca duc cu aia ma trimite in excursiems mult oricum ii zic ca nu am gasit si asta e ... 4 4 4 4 :>
Lancelot Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Credeam ca te apuci sa cauti marijuana pe forum Oricum cel mai frumos ar fi sa ti-l faci singur..dar traim alte timpuri...da-ti anunt .."cumpar iarba"
The Wizard Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 te duci la gradina botanica si vezi poate au acolo, daca nu iei cateva ierburi de pe acolo, dar vezi sa nu te vada nimeni
Glam Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 daca ai fi avut o cunostinta la vreo scoala si au afisate poate tear putea ajuta intreabai pe parinti tai de acest lucru eu aja am facut :D si am avut norok :X
eleodor Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Unde se crede profesorul/profesoara ta?In Africa?Du-i un brad si sigur o sa iei 10Scuze ca fac off Glam ai vazut ce scrie pe imaginea de la avatarul tau?Ai face bine sa o schimbi
laura Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 si eu vreau sa cumpar iarba.. :clap: oferaOT: mi-am facut ierbar in clasa a 5-a parca, am fost o data la tara, am adunat de pe acolo ceva buruieni, ;e-am pus intr-o carte si cam asta a fost! daca l-as mai avea, ti l-as da!
Thade Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 maine ma duc sa cumpar niste peste de la florarie etcliviule, profesoara ta e o comunista, invat-o sa te respecte
DivinE Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 daca ai fi avut o cunostinta la vreo scoala si au afisate poate tear putea ajuta intreabai pe parinti tai de acest lucru eu aja am facut :D si am avut norok :XOff: Bah de ce mi-ai furat poza? :angry1: Ce oameni baaaaa :/ON: Sigur gasesti la o florarie...