Jump to content
_Liviu_

Ierbar

Recommended Posts

Posted

Are cineva vreo idee de unde pot sa cumpar si io un ierbar gata facut? ( am nevoe la scoala ) din bucuresti , pe net nu am gasit si am fost si pe la cateva florarii mai "mari" nu am gasit

Posted

Nu exista. Cum sa existe ierbare la florarii ? wtf dude

Incearca sa cauti o ruda care este prof/a de bio sigur are ea, daca nu cunosti pe nimeni apropiat care sa fie prof de bio, cauta la prietenii prietenilor tai.

Da ce e mare lucru sa aduni si tu niste frunze din parc ? si niste floricele moarte ( e iarna ), ca nu te pune sa expilici profa

Posted

nu am mai auzit asta sa cumperi un ierbar :)). Vb lui Zym3r zi si tu la profa ca-i iarna si nu ai de unde sa faci rost de el sau daca nu rupe si tu niste frunze de la florile pe care mama ta le are in casa si fa-ti unu :)).

Posted

La o florarie cred ca poti gasi bft

Posted
daca ai fi avut o cunostinta la vreo scoala si au afisate poate tear putea ajuta intreabai pe parinti tai de acest lucru eu aja am facut :D si am avut norok :X
Posted

Unde se crede profesorul/profesoara ta?

In Africa?

Du-i un brad si sigur o sa iei 10

Scuze ca fac off

Glam ai vazut ce scrie pe imaginea de la avatarul tau?

Ai face bine sa o schimbi

Posted

si eu vreau sa cumpar iarba..

:clap: ofera

OT: mi-am facut ierbar in clasa a 5-a parca, am fost o data la tara, am adunat de pe acolo ceva buruieni, ;e-am pus intr-o carte si cam asta a fost! daca l-as mai avea, ti l-as da!

Posted

daca ai fi avut o cunostinta la vreo scoala si au afisate poate tear putea ajuta intreabai pe parinti tai de acest lucru eu aja am facut :D si am avut norok :X

Off: Bah de ce mi-ai furat poza? :angry1: Ce oameni baaaaa :/

ON: Sigur gasesti la o florarie...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...