Azra'il Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Yondaime al 3 lea Hokage Pff.... am cautat mai incet pe Gogal. Asta e, alt raspuns nu stiu :sorry: (not really) PS: Doar la mine merge varza forumul ?
never Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Numai animatii cu si despre ninja #-oAltceva mai inresenat nu exista pe lumea asta?Copile ai gresit sectiunea, trezeste-te la realitate, lumea nu e interesata de bazaconii cu si despre ninja.
Guest Blaidy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 sau daca nu stiti la cine pleaca sasuke pentru putere incepe cu o si e foarte devilOrochimaru (n-am chef sa pun alta intrebare)Ciudat cum un subiect atat de simplu, starneste atentia prostilor, care se bag in seama doar, pe forumul asta.
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 raspuns:orocimaru intrebare:care este ultima evolutie a lui sasuke in shippuden? indiciu incepe cu C
LeX LuTHoR Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 raspuns:orocimaru intrebare:care este ultima evolutie a lui sasuke in shippuden? indiciu incepe cu C Carnatu' Mecanic ... Damn ... anime, anime si iar anime ...am si eu specimene dinastea in clasa si la bloc ... mai bine uitati-va la Tom & Jerry sau Looney Tunes ... macar la alea mai razi ... nu toata ziua roboti, mutanti si tot felul de tampenii dinastea ... PS : Invisible, dai move sau close ... ca mai e un topic + e naspa ... EDIT : Sa-mi iau ban ? Nu prea cred ... nu mai veni cu amenintari dinastea ca le faci degeaba ... poate o sa iei tu vreu warn sau un suspend scurt ca faci topicuri peste tot ... macar posteaza in tipicul deja facut sau fa doar unul pe langa ... nu peste tot ... nu stiu ce va place asa mult la anime dom'le ... parca le traiti jur ...
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 stilex luthor nu ma intereseaza daca tie nu iti place a iti plac jafurile alea de desene atunci fati topic nu ma intereseaza daca mai faci asa ceva te reportez si sar putea sa iei banasa sa revenim raspunsul era crusher seal 3 sasuke intrebare:care sunt cei trei sannini legendari aici nu pot da indici ca sunt mai multi
prince VEGETA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 stilex luthor nu ma intereseaza daca tie nu iti place a iti plac jafurile alea de desene atunci fati topic nu ma intereseaza daca mai faci asa ceva te reportez si sar putea sa iei banasa sa revenim raspunsul era crusher seal 3 sasuke intrebare:care sunt cei trei sannini legendari aici nu pot da indici ca sunt mai multipoi jiraya,tsunade si orochimaruquestion:care este cea mai puternica a lui naruto invatzata de la jiraya incepe cu R
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 prince vegeta sa mai vii pe aici raspuns: RAZENGAN intrebare: ce arma isi dezvolta sasuke in shippuden incepe cu s in engleza si s si in romana
c1ocan Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Carnatu' Mecanic ... Damn ... anime, anime si iar anime ...am si eu specimene dinastea in clasa si la bloc ... mai bine uitati-va la Tom & Jerry sau Looney Tunes ... macar la alea mai razi ... nu toata ziua roboti, mutanti si tot felul de tampenii dinastea ... PS : Invisible, dai move sau close ... ca mai e un topic + e naspa ... EDIT : Sa-mi iau ban ? Nu prea cred ... nu mai veni cu amenintari dinastea ca le faci degeaba ... poate o sa iei tu vreu warn sau un suspend scurt ca faci topicuri peste tot ... macar posteaza in tipicul deja facut sau fa doar unul pe langa ... nu peste tot ... nu stiu ce va place asa mult la anime dom'le ... parca le traiti jur ... Prea tare :rofl1: :rofl1:
Guest Bogdan Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Un fel de pokemon al noi generati = naruto.Am vazut decat un episod si atunci am fost obligat, merita vizionat daca nu ai ce face.pokemon era mult mai tare :D
Guest Andrei-JB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Prea tare :rofl1: :rofl1: :cool2: faci misto de anime , dar ai la avatar +sig anime dai dovada de multa inteligenta :right:
c1ocan Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :cool2: faci misto de anime , dar ai la avatar +sig animedai dovada de multa inteligenta :right:Baiate,nu mam legat de tine.Daca mie imi plac pozele anime care e problema ta?wsm nu ataca inainte sa stii ce vb wsm :rofl1: exista forumuri speciale pt animeuri incearca acolo.Inca +1 post in care ma ataci si iese urat :).Jeton. :tiphat:
Guest Andrei-JB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Baiate,nu mam legat de tine.Daca mie imi plac pozele anime care e problema ta?wsm nu ataca inainte sa stii ce vb wsm :rofl1: exista forumuri speciale pt animeuri incearca acolo.Inca +1 post in care ma ataci si iese urat :).Jeton. :tiphat:kp@
Guest Blaidy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mah pana la urma ce au anime-urile ? sunt oameni care se uita doar la p0rn, fiecare cu ce ii place :rofl1: Mai nou linkmania e forum comunist ? (astept sa-mi sariti in cap acum)
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 mah nu mai intati aici daca nu va comvinne ce naiba intrati pe ce topic vreti care va place huuuo nu mai intrati aici daca nu va place :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: :violent: :violent: :violent: :violent: intrebare: cine a inventat razengan acum nu vreau sa veniti toti si sa raspundeti ca boul ala cu cirnatu lui huuo de fomist
never Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Masashi Kishimoto :DCopliasul stie ce inseamna "bou". :lol:
7even Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ^ Theth nasty old man don't know the answer. :beer: on: Yondaime, il 4° Hokage :)
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Masashi Kishimoto :D Copliasul stie ce inseamna "bou". :lol: ai uitat de intrebare pun eu una in locul tau intrebare: de ce a murit tatal lui naruto ce intrebare simpla am pus si io :D :gunsfire: :starwars: si plz intrati si voi pe www.club-naruto.myforum.ro plz facetziva account si postati si voi ceva plz avetzi acolo si ceas si nijte videoclipuri si un chat intrati plz
Sp4wN`19 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Daca esti in stare sa oferi mai multe detalii cu privire la acest serial, esti liber sa deschizi un topic de discutii la Filme si Televiziune > Seriale TV.Topicul asta este cam superficial si e tratat ca atare. :tiphat: